maniek72 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam Oglądał koś ten film ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary11 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 http://www.filmweb.pl/film/Tury%C5%9Bci-2012-641987 Tu opisik... ocena średnia, ciekawe jak w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Z zapowiedzi na Youtube zapowiada się fajnie ,choćiaż brytyjskie kino nie należy do porywających ale jak znajdę w całości to chętnie poświęce 1,5 godzinki na film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidknaus Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Zaciągnąłem ten film,zaraz zerknę co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muminpappan Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Oglądałem, dla mnie film super, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidknaus Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jak dla mnie,to marnie sie skończył,poza tym kilka scen nawet nawet,,reszta taka sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Mój znajomy na tym był i mówił, że spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Właśnie skończyłem oglądać nic ciekawego ,aż tak ,żeby się imponować ogólnie nie poleciłbym tego filmu dalej na szczęscie tylko 20 min ściagania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIAn Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Aż się sobie dziwię, że dotrwałem do napisów końcowych ... Strach kogokolwiek zapoznać na kempingu ... Edytowane 19 Listopada 2013 przez ADRIAn (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ja zabrałem film na wakacje w sierpniu i nie dałem rady. Po 10 minutach włączyłem coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 kto nie widzał właśnie zaczoł się HBO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 tomek podeślij link na pw to sobie ściągnę i obejrzę w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stef Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Raczej komedia to to nie jest. Własnie skończyłem oglądać. Nawet wciąga. Dobrze, że nie zasiadłem do tego filmu z żoną i dzieciakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekg1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Obejzalem i stwierdziłem, ze szkoda straconego czasu.Angole nic madrego nie nakreca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stef Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No co ty przecież zrobili Monty Python Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi