baja02 Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Ostatnio dwa razy byłem na bardzo spokojnym polu biwakowym, oświetlonym, ogrodzonym, z możliwością podłączenia do prądy, sanitariat z ciepłym prysznicem, tojtojka. Wszystko to jest w gospodarstwie agroturystycznym w Fojutowie. Przepiękne grzybowe lasy, Wielki Kanał Brdy, Akwedukt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Baja a może masz jakieś fotki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baja02 Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 Mam fotki i zaraz wysyłam na Twój adres, bo mnie wklejanie jakoś nie wychodzi. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Zdjęcia Jacka Czerska Struga - siedlisko żurawi - jeszcze tydzień temu było je słychać w całej okolicy. To ja (baja02), odpoczynek po grzybobraniu koło akweduktu Wielki Kanał Brdy Rozlewisko WKB "Utrudzony" wędkarz ... ...śpi nad tym rozlewiskiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Widoki pieknie, ale to lezenie brzuchem do gory najlepiej mi sie podoba moj wewnetrzny len lubi takie obrazki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Kolejna część zdjęć baja02 Tablica informacyjna przy leśniczówce "Fojutowo" Akwedukt - górą płynie Wielki Kanał Brdy, a 11 m niżej Czerska Struga. Budowla z końca XIX w. Recepcja pola biwakowego (chata z XIX w.) Tablica informacyjna pola biwakowego przy gospodarstwie agroturystycznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Widoki pieknie, ale to lezenie brzuchem do gory najlepiej mi sie podoba moj wewnetrzny len lubi takie obrazki Dodałem komentarze co by nie było że to baja tak o ten rower oparty spał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Dodałem komentarze co by nie było że to baja tak o ten rower oparty spał Łatwo poznać że to nie on , Baja ma bardziej zielone kalosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 ech to musze zostac wedkarzem ... jutro ide sobie kupic kalosze ale jak tak w kaloszach na rowerze hmmm bo wyobrazam sobie ze ze spaniem w -nie ma problemow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baja02 Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 Już czekam na czwartek i o 13.00 - "poszły konie po betonie". Właśnie tam bo słyszę jak grzyby rosną, a nie ma nic lepszego jak jajecznica z kurkami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Po prostu bajka, ja to bym nawet już te grzyby kupił, żeby tak poleżeć. Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CamperDiem Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 baja02, napisz jak grzyby do Fojutowa się nie będę tłukł, ale w okolicach Starej Kiszewy mam swoje miejsca i zastanawiam się, kiedy je odwiedzić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baja02 Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 Rozpoczął się wysyp grzybów, przynajmniej tam gdzie była MK. Pozdrawiam i życzę pełnych koszyków. BaJa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Autorem zdjęć i opisów jest baja02 - ja tylko pomagam wkleić zdjęcia Pole biwakowe i kampery od lewej Tatkoga, Papamila i mój (baja02) Papamila - tu przed chwilą były żurawie taka sobie biesiadka przy grillu taka sobie biesiadka przy grillu Ostatnie chile w Borach - przy leśniczówce w Fojutowie W drodze do akweduktu przez most na WKB Z poziomu WKB tak wygląda Czerska Struga i załogi MK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Ciekawe miejsce w Borach Tucholskich. Zapora na Brdzie, kilka kilometrów na północ od Rytla, w Mylof. Zaczyna się tam Wielki Kanał Brdy. Początek kanału jest hodowlą pstrąga, Na miejscu można kupić surowego lub wędzonego. Ja zatrzymywałem się na kempingu w Raciążu. Warunki były przyzwoite i ceny też. baja02 ubiegł mnie i już dołączył zdjęcia z Fojutowa, więc nie będę ich dublował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts