Serek Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 To zdjecia ciekawych pojazdów ,które udało mi się wykonac podczas wakacyjnego wypadu Dzwirzyno -Łeba 2007r dodam tylko ,ze pierwsze zdjecie to jest najnowszy model camperka Adrii " Adriatik"na podwoziu renault-a, o ile dobrze pamietam .- Jak sie myle Sowa , to mnie popraw... zdj. ostatnie to ford transit na zach. blachach , ale w bardzo dobrym stanie , dach oczywiscie dzwigany do góryo ok 30-40 cm . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Fajne te stare, czyli 2 i 5, mają klimat. Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 najlepszy jest ten z 5, ale kto ma takie prawicho aby tym sie bujac na polskich drogach, i te winety i te myto za granica, a jakie koszty "zupy" ?? i kto mówił, ze karawaning to tania forma wypoczynku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 kto mówił, ze karawaning to tania forma wypoczynku jessso nastepny sie pyta tz to juz drugi w tym tygodniu nikt nie powiedzia (ikonkawywalajacajezyk) tanio to z plecakiem, namiotem, autostopem kurcze chalupe za soba wozi, cieplo ma, sucho, na glowe nie pada i jeszcze narzeka za luksus sie placi przeca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted August 30, 2007 Author Share Posted August 30, 2007 najlepszy jest ten z 5, ale kto ma takie prawicho aby tym sie bujac na polskich drogach, i te winety i te myto za granica, a jakie koszty "zupy" ?? i kto mówił, ze karawaning to tania forma wypoczynku ten sprzęt stał przy placu zabaw dla dzieci" wesołe miasteczko przy kanale portowym" w Łebie - właścicielami miasteczka są Czesi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 tak prawde piszac ( hahaha ) to ja mam czym pociagnac taka cycepe i gdzie ja zakotwiczyc, ale czy czesi znaja si ena zartach ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 a dlaczego chcesz im to przestawiac ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 ja nie chce przestawic tylko pozyczyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 ja nie chce przestawic tylko pozyczyc myslisz ze sie wszyscy tam zmiescimy zlot bylby niezly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Jule-a, dlaczego wszyscy? tylko Ty i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Jule-a, dlaczego wszyscy? tylko Ty i ja ale bedziemy mieli miejsca do ganiania to zaprzegaj to urzadzenie i w droge.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 pod domem mam takiego zaparkowanego, chyba bedzie lepszy od tego czeskiego bo tam czasem trza miec jakiegos czeskiego konia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 pod domem mam takiego zaparkowanego, chyba bedzie lepszy od tego czeskiego bo tam czasem trza miec jakiegos czeskiego konia ? Też mam takiego Tylko boje się go parkować pod domem z obawą, że mi zakoszą. Dlatego parkuje na.... półce z książkami o karawaningu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Szary - ale to jest moje miejsce ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 A jak to to wyglada w srodku ? macie moze jakies foty ? chociaz tak ogolnie to mnie kamperki tak bardzo nie interesuja, sa dla mnie za uciazliwe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts