Misio Posted May 21 @czyś to jednak trafnie ujął...i sprytnie... To nie jest Rzucewo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted May 21 [mention=22182]czyś[/mention] to jednak trafnie ujął...i sprytnie... To nie jest Rzucewo... Sprawdzałeś czy figurka jest z dębiny czy wisi na dębie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted May 22 6 godzin temu, chris_66 napisał: Sprawdzałeś czy figurka jest z dębiny czy wisi na dębie nie wiem...dlatego napisałem... 13 godzin temu, Misio napisał: Myślę że tak... chociaż nie jestem pewien...😁 mogę dorzucić jeszcze kilka fotek...ale one niewiele pomogą... A to widoki "z tej ławeczki" Tylko czy ktoś będzie miał odwagę napisać jaka to miejscowość Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbuster Posted May 22 Chyba nie ma drugiego takiego znawcy wybrzeża, jak Ty Dawaj kolejną podpowiedź. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted May 22 Przecież koledzy już wiedzą... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted May 22 Może nie chcą zgadywać, bo nie mają zagadki Tak jak ja się wyrwałem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrekm13 Posted May 22 (edited) Toż to Dąbki, okolice plaży nudystów na zachód od ujścia rzeki. Edited May 22 by Piotrekm13 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted May 22 Po pierwsze...były by do Dębki a nie Dąbki... Ale to nie ta miejscowość Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrekm13 Posted May 22 10 minut temu, Misio napisał: Po pierwsze...były by do Dębki a nie Dąbki... Ale to nie ta miejscowość Kurde, a w tym roku jak tam spacerowałem to właśnie po zimowych sztormach były takie świeżo pozarywane klify. No i nazwa pasowała do podpowiedzi . Mógłbym zgadywać teraz inne miejscowości o podobnej nazwie, ale to nie o to chodzi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted May 22 Od Ciebie miejscówka dość daleko... Quote Share this post Link to post Share on other sites
adaml61 Posted May 22 (edited) Plaża wygląda mi na odcinek między Wisełką a Świetouścią , Edited May 22 by adaml61 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted May 22 To już stanowczo za daleko na zachód... Podpowiedzą może być jedynie ta ławeczka - później kapliczka i schody na plażę...no i oczywiście podpowiedzi kolegów... Bo klify nad Bałtykiem są mocno ewolucyjne i dość podobne... W tej miejscowości nie ma kempingu więc...dla wielu z nas może być to nieznane miejsce... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted May 22 Dębina Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Quote Share this post Link to post Share on other sites