Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez dwa ostatnie lata spędzaliśmy Sylwestra w Niedzicy na campingu Polana Sosny. Było fajnie - opisaliśmy na forum. Tegoroczny wyjazd jest krótki, a i Niedzica się nam przejadła. Innego campingu całorocznego na południu nie znam - nie licząc tego pod Krokwią. SZARAJA znalazła tuż za granicą, na Słowacji. Odwiedziliśmy go w czasie listopadowego wyjazdu do Oravicy. Po wstępnych uzgodnieniach możemy uszczelnić wiatę i ją ogrzać. I tak uczynimy.. Jest co prawda mniejsza niż ta w Niedzicy, ale co za widoki. Całe Tatry Zachodnie jak na dłoni. Mam nadzieję, że bawić się będziemy tak dobrze jak w zeszłym roku.:przytul::gitara::tuptup::jesc::piwo:

Na razie tylko dwie ekipy. Czy się ktoś przyłączy????

www.villabetula.sk

AdamH

Opublikowano (edytowane)

W uzupełnieniu postu Adama - ceny jak na stronie 11 euro/osoba dorosłą, dzieci 3 euro. Cena obejmuje wszystko.

Piękny ośrodek z małym wyciągiem, końmi, pensjonatem i restauracją- 10% zniżki. Plac zabaw dla dzieci. Oczywiście zaplecze super- czyściutkie i ciepłe łazienki, kuchnia, pralka. Istnieje możliwość wynajęcia przyczepy - wielkość i układ jak w przyczepie Adama. Cztery osoby mieszczą się bez problemu. Pełne zaplecze kuchenne koszt 20 euro/osoba.

Ceny może nie są niskie, ale zbliżone do Niedzicy, a atrakcji dookoła mnóstwo.

5 km do Tatralandii, niedaleko jest też Oravica ze stokiem i basenami, Zverowka, Chopok, Rohace- Spaleny - tutaj jest 50 cm śniegu. Wszystko w odległości 20km. Dojazd bezproblemowy, bo kamping znajduje się ok. 500m od drogi, dojazd asfaltem.

Edytowane przez JacekSz (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Dopiero dzisiaj trafiłem na ten temat a szkoda bo byśmy śię wybrali. Niestety już jesteśmy umówieni i teraz to juz nie da rady. Bawcie sie dobrze

Westołych Świąt iSzczęśliwego Nowego Roku

Opublikowano

Widzę, że w zimie to tylko my z Szarają. :niewiem:

Reszta zapada w karawaningowy sen zimowy.:sleep:

:piwo: AH

Opublikowano

Zmiana planów - jedziemy do Niedzicy.

Witam , czy mógłbyś podrzucić link do tego kempingu :)

Pozdro

Opublikowano

Ja niestety jestem uziemiony w domu ale Brać karawaningowa nie pozwoli mi siedzieć samemu w domu i wspólnie ze mną przywita Nowy rok

Bawcie się dobrze, będziemy myślami z Wami o godzinie O. Wszystkiego najlepszego w 2012 r.

p.s. czytając wypowiedź Adama zrozumiałem że w tym roku spędzą sylwestra na Słowacji a nie na Polanie Sosny

Opublikowano

Witam .Moze przytulicie załoge z Podbeskidzia.Niedzica była w planie od dawna ale z obserwacji forum wynikało ze tam w Sylwestra będzie hulał tylko wiatr.

Opublikowano

Wybierasz się ?!?

Miałem plan :) ale nici :oslabiony:

tak czy tak bez budki stoi już bez kół ,opatulona

:mikolaj:

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku :banan:

Opublikowano

Witam,

oczywiście wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! Szkoda, że nie zastałem nikogo na Słowacji w Villa Betulaniewiem.gif.

Byłem tam od 23 grudnia do dzisiaj. Pogoda raczej dopisała, śnieg był, mrozek lekki był. Oprócz nas byli też Czesi z przyczepką LMC , kamper KEA i przyczepka HOBBY.

Ogółem bardzo sympatycznie, warunki przyzwoite, dojazd bezproblemowy. Polecam niezdecydowanym!!