Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Jako że Ciągle jestem na etapie poszukiwań a zapał po moich wakacyjnych niepowodzeniach i przykrych przygodach w Holandii nieco ostygł to jakiś czas sie nie odzywałem, choć czytam forum na bieżąco i śledzę ogłoszenia to jednak nic nie przyciągnęło mojej większej uwagi.

Aż do teraz! Chciałbym żebyście zerkneli i wyrazili swoje opinie! Bardzo pomocne są mi tutaj rady gfizyka z którym czasami zamienię na PW kilka słów jednak przeważnie jak już sie dowiem na co patrzeć to po telefonie okazuje się że oferta już nie aktualna. Tak też może być i tym razem bo wydaje mi się fajną przyczepką godną uwagi!!

A co Wy myślicie???

http://allegro.pl/ca...1950966950.html

Pozdrawiam i czekam na opinie tym bardziej że bardzo podoba się mojej żonie!!

Opublikowano

Dzięki. Ja też liczę na Grzesia b o moje oko też niczego nie dostrzegło albo po prostu nie znam się na tyle bo ostatnio oglądam tylko Knausy no i ......Knausy

Opublikowano

Tak to wygląda ok ale to tylko zdjęcie, lepiej to na żywo dokładnie i wnikliwie obejrzeć a niestety za cepką trza sie najeździć i z tych zdjęć niestety cięzko coś wyłapać niepokojącego.

Opublikowano

Na drzwiach w połowie okna jest wgniecenie - wygląda na delikatne.

Dosyć lekka jak na swoje wymiary.

Poza tym nic nie widzę. Wygląda na zadbaną. :hej:

Opublikowano (edytowane)

Tak właśnie mam zamiar zrobić jechać tam i ją pooglądać ale zanim zafunduję sobie kolejną już liczoną w setkach km. podróż to wolałbym poznać wasze opinie???

Może my Polacy jesteśmy bardzo podejrzliwi czasami aż za bardzo ale to niestety z czegoś wynika ale też się zastanawiam nad tą wagą no i ceną jak na ten rocznik? fajnie by było jakby to wgniecenie na drzwiach było jej jedynym mankamentem

Edytowane przez wiluś (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Witam .

Jako że Ciągle jestem na etapie poszukiwań a zapał po moich wakacyjnych niepowodzeniach i przykrych przygodach w Holandii nieco ostygł to jakiś czas sie nie odzywałem, choć czytam forum na bieżąco i śledzę ogłoszenia to jednak nic nie przyciągnęło mojej większej uwagi.

Aż do teraz! Chciałbym żebyście zerkneli i wyrazili swoje opinie! Bardzo pomocne są mi tutaj rady gfizyka z którym czasami zamienię na PW kilka słów jednak przeważnie jak już sie dowiem na co patrzeć to po telefonie okazuje się że oferta już nie aktualna. Tak też może być i tym razem bo wydaje mi się fajną przyczepką godną uwagi!!

A co Wy myślicie???

http://allegro.pl/ca...1950966950.html

Pozdrawiam i czekam na opinie tym bardziej że bardzo podoba się mojej żonie!!

Witam, ja widzę dziwnie wysoko zadartą rączkę hamulca ręcznego i zbite szkiełko światła odblaskowego na prawym boku. Pozdrawiam. E.T.

Opublikowano

Witaj - brak plastikowego nadkola (błotnika) lewego :niewiem: i być może to wina zdjęcia ale na lewej ścianie nad pierwszym oknem w lini pionowej światła obrysowego jakiś cień lub pofalowanie powłoki :hmm: ale poczekać trzeba na ocenę Gfizyka.

Opublikowano

Dźwignia hamulca może mieć tylko 2 pozycje. Postój - jazda. System bezząbkowy.

Na 90% jestem pewien że z tyłu p-py wylezą jakieś kwiatki...

Brak foto tyłu.

Opublikowano (edytowane)

Ktoś już pisał o uszkodzeniu drzwi i nadkolu.

Mnie też nie podoba się plama na lewej ścianie, dodatkowo jakoś wzdłuż listwy górnej. Obydwa zaznaczone.

Poza tym - fajny układ.

post-2768-0-60711800-1322515836_thumb.jpg

post-2768-0-45785200-1322515844_thumb.jpg

Edytowane przez gfizyk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Witaj

Powiem Ci, że ze zdjęć ciężko wysondować, ale niestety - podejrzliwość z czegoś się bierze - ja kiedyś napaliłem się na podobną przyczepę (nie wiem czasami czy nie ten sam rocznik, na pewno też caravelair - tyle że z innym układem wnętrza), ze zdjęć było OK, więc zapylam prawie 400km a na miejscu okazuje się, że pan "zapomniał" wspomnieć, że przyczepa przecieka.... W środku potworne zacieki wewnątrz szafek, z przodu po lewej stronie.... Druga historia - chciałem kupić kampera - piękny knaus z delikatnym wgnieceniem prawej ściany - podjechał kolega z forum - a na miejscu? Wgniecenie to była "wyrwa" zapaćkana pianką montażową, brodzik zapadnięty, szafki pourywane itp. , a na zdjęciach cuuudo ;) . Może jest taka możliwość, żeby obejrzał przyczepę ktoś z kolegów z forum kto mieszka niedaleko? Nic niestety nie zastąpi "oglądu" , "wąchania" i "uciskania ścian" we wnętrzu... Moja rada - na zdjęcia nie licz za bardzo, bo jak widać na powyższym przykładzie - czasami super wygląd a pod spodem rzeczywistość skrzeczy - co nie znaczy, że tak jest w tym przypadku :) Pozdrawiam i życzę znalezienia super przyczepki :)

(Ja po swojego Knausa pobieżyłem aż do Wrocka ;) ale warto było - przekonało mnie też to, że przy oglądaniu poprzedni właściciel zostawił mnie w przyczepie i mówi - proszę sobie pomacać, pozaglądać gdzie tylko Pan chce, oraz uruchomił mi wszystkie sprzęta (ważne!!!))

Jeśli chodzi o tą przyczepkę - poprosiłbym o więcej zdjęć na maila, szczególnie tyłu przyczepy, więcej zdjęć sufitu, może wnętrza szafek , wnętrze kufra na butle itp.

Pozdrawiam

Pabloo

Opublikowano

Jeśli chodzi o tą przyczepkę - poprosiłbym o więcej zdjęć na maila, szczególnie tyłu przyczepy, więcej zdjęć sufitu, może wnętrza szafek , wnętrze kufra na butle itp.

Też bym poprosił szczególnie że sprzedający na aukcji zaznaczył iż wyśle więcej zdjęć na maila zainteresowanym