Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie,zaczynamy z żoną przygode z karawningiem.:) Wczesniej jeżdziliśmy kilka lat pod namiot,też super sprawa natomiast troszke zachciało sie nam wygód:):) Wiec od kilku tygodni czytam forum i przeglądam oferty w necie ,oglądałem kila przyczep na razie dla orjetacji.Interesuje mnie nie wielka przyczepa,chce sie nauczyć poruszać nią no i chyba zawsze zaczyna sie od mniejszej:) .Mam na oku przyczepe jestem po wstepnych rozmowach z właścicielem (osoba prywatna) wydaje sie wszytko w pożądku,ale prosiłbym was drodzy koledzy o rade w wsprawie przyczepy,przesyłam link,z góry serdecznie dziekuje

http://allegro.pl/show_item.php?item=1830648024

Opublikowano

Chyba gfizyk będzie miał trochę uwag ;) mnie dziwi:

1. Brak zdjęcia lewej strony przyczepy

2. "kreseczka" pod górnym ozdobnym paskiem wzdłóż prawej strony - po co?

3. Za drzwiami od wewnątrz po lewej stronie od kuchni na bocznej ścianie od góry do dołu chyba zaciek

4. Przód i nad szafkami bocznymi z przodu albo cień albo wilgoć

To tyle moim niewprawnym okiem :)

Opublikowano

Nie wprawnym okiem powiadasz:):look: dziekuje baardzo ,musze ja zobaczyć niestety to dość daleko od mojego miejsca zamieszkania prawie 400km od warszawy ale chyba w week pojade,jeżeli koledzy mają jeszcze jakieś uwagi bardzo prosze

Opublikowano

400 km trochę dużo z tego co się orientuje to jak ja szukałem cepki to właśnie

koło Warszawy było dużo do zobaczenia, ale jeśli gfizyk zerknie i okaże się

że jest warta to czemu nie. No i właśnie tak jak napisał NICKT poproś o zdjęcia

z lewej strony, jak już miałem taką przygodę, teraz ta cepka jest w galerii gfizyka.

Opublikowano

Bede leciał z wawy za opole rozmawiałem przed chwilą z tym gościem i podzieliłem sie uwagami które dostałem od NICT (dziekuje) i poprosiłem o zdjecie lewej strony przy kuchni gdzie wspominałeś że może być zaciek ,gość mi wytłumaczył że tam jest łączenie od góry do dołu i po lewej stronie drzwi analogicznie ale prześle zdjecia bez problemu,tak samo lewej strony przyczepy,Bardzo dziekuje ,za pomoc i prosze o jeszcze :tuptup:

Opublikowano (edytowane)

Ja swoim niewprawnym okiem:

- pasek obok drzwi również występuje w tym układzie. Chyba łączenie tapet.

post-2768-0-29476400-1317063152_thumb.jpg

- mnie również nie podoba się plama na górze, ale może to tylko światłocień.

post-2768-0-83789300-1317063172_thumb.jpg

- w niektórych Beyerlandach w miejscu zauważonym przez Mariusza jest listwa. Ale znalazłem na Alledrogo również z takim łączeniem blach nad oknem.

Mnie niepokoi kreska niżej:

post-2768-0-17895300-1317063189_thumb.jpg

Tu tez widać (wgniotka z tylu pomijam):

post-2768-0-98268800-1317063228_thumb.jpg

No i ten dach:

post-2768-0-90640300-1317063232_thumb.jpg

Osobiście zaplanowałbym przejazd po kilku komisach. 400 km, żeby obejrzeć TYLKO tę budkę - nie warto.

Oczywiście - Mariusz słusznie zauważył.. Brak drugiej strony.

Edytowane przez gfizyk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jeśli chcesz mogę ją jutro obejrzeć i wtedy dam Ci znać czy warto gnać z Warszawy ( pomimo opinii Gfizyka).

Opublikowano

Dziekuje bardzo za wnikliwe podpowiedzi(jesteście super).Do kolegi KOCER jeżeli byś był tak uprzejmy to byś mi bardzo pomógł nie ukrywam że 700km to nie mało a moja wiedza też jest na razie mocno teoretyczna(byłbym dozgonnie wdzieczny:) może sie jakoś skontakyujemy telefonicznie?

Opublikowano

Kocer - moja opinia nie jest negatywna. Podważyłem tylko sens wyjazdu 400 km w jedną stronę, żeby obejrzeć tylko tą budkę :niewiem:.

Zresztą uszkodzenia są widoczne. Kwestia czy jest sucho...

Opublikowano

A i co do tych rys przy drzwiach to od razu mi powiedział przez tel że jak cofał to o gałezie zachaczył w zeszłym roku ale to (oczywiście w niczym nie przeszkadza:)) przesłam kilka zdjec które mi dosłał

post-8079-0-30225600-1317065721_thumb.jpg

post-8079-0-11731400-1317065768_thumb.jpg

post-8079-0-29677900-1317065852_thumb.jpg

Opublikowano

Widze że nic nie umknie twojemu wprwnemu oku:) Umówiłem sie z KOCER że jutro podjedzie i sprawdzi co i jak na własne oczy.Nie samowita jest ta wasza (nasza) Brać taka pomoc i to zupełnie bezinteresownie,Stokrotne dzieki

Opublikowano

Ok. Wszystkie uwagi zapisałem, jutro sprawdzę co się tam dzieje. Gfizyk: nie pisałem, że opinia jest negatywna, tylko, że rzeczywiście nie warto lecieć z W-wy, aby obejrzeć jedną przyczepę. Może źle się wyraziłem. I tak jutro wyjdzie na Twoje...

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem. :niewiem:

Nie chcę być ,,gaśnica,, ale z tego typu toaletą to bym nie kupił. Tyle kilosów to też kasa. Lepiej blisko ale coś może nowszego.

http://www.przyczepy...ingowe.auto.pl/

Tu masz blisko. Warto zahaczyć po drodze. Trochę drogo ale na ogół dobra jakość.

Owocnych poszukiwań. :banan:

Kocer - :yes::brawo:

Edytowane przez Sławcio (wyświetl historię edycji)