krys999 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Witam Koledzy w czwartek lub piątek będę przejeżdżał niedaleko komisu karawaning.net Interesuje mnie ta przyczepa http://www.karawaning.net/club7.htm http://allegro.pl/show_item.php?item=1806537153 Co myślicie ? Może jest ktoś z okolicy i mógł by ocenić stan cepki na miejscu ?? pozdrawiam krys999 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NICKT Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 (edited) Ze zdjęć wydaje się ładna, myślę, że gfizyk może się czegoś dopatrzeć ale wg mnie zewnętrznie oryginał, wnętrze jak na swój wiek zadbane. Osobiście wolałbym wc kasetowe w cepce, ale jak Ci nie zależy to OK. Poza tym sprzedawca ma pozytywne opinie na forum, ja często zaglądam w jego ofertę tak, że by pooglądać lub komuś doradzić jak jest coś fajnego. Jak będziesz na miejscu to możesz też inne pooglądać PS. Kilka delikatnych wgnieceń widać, ale nie ma to wpływu na nic. Ja mam w swoim Knausie duże przerysowania z jednej strony, ale to tylko wgniecenia poszycia nie wpływające na szczelność budki. Nie wiem co to jest? Jeśli tabliczka znamionowa to OK, jeśli dodatkowy odblask to po co? Edited September 6, 2011 by NICKT (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfizyk Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Rzucę okiem wieczorem w domku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krys999 Posted September 6, 2011 Author Share Posted September 6, 2011 Dzięki Rzucę okiem wieczorem w domku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cathay Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Nickt: te modele tam mają tabliczkę. Spablo ma podobnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Nickt: te modele tam mają tabliczkę. Spablo ma podobnie. Tak, też mam w tym miejscu tabliczkę znamionową. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek70 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Gfizyk jest specem od oglądania przyczep, a mi się wydaje że nad drzwiami jest pofalowana blacha. W realu będzie to widać dokładnie, ale poczekajmy na ocenę Gfizyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie65 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Dwie strzałki nad drzwiami wskazują pęknięcia blachy o długości około 5cm. Obok znaczka CLUB po lewej stronie drzwi jest wgniecenie (bez przebicia poszycia). Na czołowej ścianie jest pofalowana blacha w miejscu strzałki. Pozdrawiam, Adam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfizyk Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Nie dodam nic do tego co napisał Eddie65. Jednak uszkodzenie nad drzwiami - raczej dyskwalifikują budkę . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voice Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Jak interesuje Cie ta budka to mogę podjechać i zrobić ci dokładne zdjęcia. Daj znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krys999 Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 Dzięki Dokładne zdjęcia przesłał mi już kolega eddie65. Martwi mnie te pęknięcie nad drzwiami.(chyba skreśla budkę ?) Na 99 % będę jechał do Poznania w poniedziałek, to sam wejdę i zobaczę. Czy są jeszcze w okolicy jakieś warte obejrzenia miejsca z cepkami w okolicach Ostrowca ? krys999 Jak interesuje Cie ta budka to mogę podjechać i zrobić ci dokładne zdjęcia. Daj znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts