Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skromny zestawik, przyczepa wielkości MALUTKIEJ czyli pewnie max na jednej osi.

Jeżeli ma 2,5 szerokości to życzę Tobie ( i sobie ) szerszych dróg w Polsce.:yay:

Opublikowano (edytowane)

Raczej będzie to 2,20, bo to taki Knaus Sport jak mój tylko... troszkę dłuższy ;) Czekamy na zdjęcia środka i dane :) ale gratulacje, ja ze swojego Sporta jestem bardzo zadowolony. Masz ciepłą wodę? Gaz czy 230V? Zbiornik na szarą?

Teraz bardziej się przypatrzyłem zdjęciom i nie widzę zew. wlewu wody... Zbiornik masz z przodu w luku?

Edytowane przez NICKT (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Budki od 500 w górę miały ponad 2,30.

Bardzo ładna budka. Też jestem ciekawy wnętrza.

Udanych wyjazdów!

Opublikowano

Bardzo fajna, Ciekawe jaki układ. Mnie docelowo interesuje 500 lub 550 TU. Ale to za kilka lat :-)

Opublikowano (edytowane)

Witajcie,

w odpowiedzi na wszystkie powyższe pytania, kilka danych mojej budki.

długość 590, szerokość 220, DMC 1500, rok 1997.

Wyposażenie: Ogrzewanie gazowe Truma, ciepła woda(grzałka elektryczna), zbiornik na czysta wodę(zamontowany w tylnym luku bagażowym, napełniany z zewnatrz z tylu lewej strony, bo o to tez pytał NICKT), zbiornik na ścieki zamontowany pod podłogą z tyłu z odprowadzeniem poprez zawór, lodówka 12v,230v oraz gaz, oczywiście wc oraz prysznic, kuchnia gazowa 3 palnikowa, wyciag, przełączanie zasilanie z 230v na akumulatorowe i to chyba tyle. nie wspominając o rzeczach oczywustych ktore w zasadzie chyba wszystkie przyczepy z tego roku maja, rolety, moskitiery daszki itp itd.

Co do rozkładu to sa dwie sypialnie jedna duża z przodu, przesłaniana przesuwanymi drzwiami oraz druga mniejsza tzw podkowa przy wejsciu. po srodku z lewej strony kuchnia i dwie szafy, po prawej na srodku kibelek a obok dodatkowa szafka z pulkami. Co do fotek to wstawie przy weekendzie.

i to chyba tyle.

Przesiadłem sie z N126 bo, ja, zonka i dwójka maluchów w N126 to juz troche ciasno było i potrzebowaliśmy cos wiekszego i przestrzennego. Wybór okazał sie strzałem w 10. jestem mega zadowolony.

wrzuce jeszcze jakas fotke z przystawka.

pozdrowienia dla wszytskich

Edytowane przez krispo (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Super przyczepka!! Taki większy model mojej... Bardzo mi się podoba.... A co do zdjęć to - Co to za Camping? Bardzo fajnie zorganizowany....

Opublikowano

Super przyczepka!! Taki większy model mojej... Bardzo mi się podoba.... A co do zdjęć to - Co to za Camping? Bardzo fajnie zorganizowany....

Stawiam że ten camping to pole horyzont w Chłapowie :biwak: a cepka napewno wygodniusia :)

Opublikowano

Wszystko super - przyczepka i przedsionek w takim komplecie to dopiero można porządnie wypocząć .