ljanowski Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 poszukuje brodzika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norby Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 poszukuje brodzika Jesli dobrze rozumuje to brodzik ma miec 50x60cm?? Nadkole troche miejsca zabiera. Poszukaj moze w tym samym modelu przyczepy no chyba ze tworzysz nową łazienke? Kiedyś kupilem kabine prysznicową razem z toaletą do samodzielnego wmontowania... ale na jachtach.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam1988 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 (edited) Może być problem znaleźć brodzik na wymiar. Rynek używanych sprzetów do przyczep i kamperów dopiero raczkuje w Polsce. A może skusisz się na wymodelowanie własnego brodzika z żywicy epoksydowej np na formie ze styropianu? Wtedy możesz sobie zrobić jaki tylko zechcesz kształt i wymiar. Ja bym spróbował Pozdrawiam Edited August 8, 2011 by Adam1988 (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodzioklb Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 (edited) przerabialem ten temat...: http://forum.karawan...wa/page__st__30 brodzikow jest duzo na rynku... najlepiej upewnij sie najpier co do brodzika a nastepnie planuj reszte... jesli chodzi o kabine prysznicowa - szukaj takie z wypelnieniem pcv - rozbierasz profile i je skracasz - ja kabine musialem na wysokosci skrocic.... pamietaj ze wysokosc brodzika aby wlazlo pod niego nadkole mozesz jeszcze regolowac na nogach, nalezy rowniez pamietac aby odplyw brodzika nie wypadl ci w miejscu gdzie pod podloga idzie rama Edited August 8, 2011 by bodzioklb (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljanowski Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 nie ma o takich wymiarach nic znalazłem wannę która po przycięciu by pasowała tylko nie wiem nadal co z nadkolem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts