Tomii Posted May 15, 2011 CARAVANHANDELKonik Stary 9, Halinów woj. maz.codziennie od 9:00 do 19:00mobile:+48 501-511-360,+48 511-166-155,+48 781-500-107,+48 781-500-367biuro firmy: +48 (0-22) 226-80-77e-mail: biuro@domkidomki.plallegro: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=14495467 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomii Posted June 8, 2011 Właśnie w tym komisie kupiłem swoją Adrię. Co mogę napisać o przebiegu transakcji - byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Sprzedający bardzo uprzejmy, nie mydli oczu i bajek nie opowiada . Jak wyglądał zakup: - przyczepę najpierw dokładnie obwąchałem i nikt mi na ręce nie patrzył - sprzedający przygotował wszelkie papiery potrzebne do rejestracji plus wykupił ubezpieczenie oc tzw komisowe na jeden miesiąc - przyczepa podłączona do prądu, butli gazowej no i oczywiście było sprawdzenie lodówki, oświetlenia, pieca gazowego, kuchenki i instalacji wodnej - rozstawiliśmy przedsionek - mogłem wybrać sobie dowolny stopień do przyczepy - oczywiście o takie rzeczy jak wtyczka, korba do kół, czy śledzie do przedsionka nie trzeba było się upominać - z ceny urwałem całkiem spory ogonek - cała transakcja przebiegła w sympatycznej atmosferze - przyczepa została sprzedana z tym wszystkim co przyjechało z nią z Holandii (przy rozkładaniu przedsionka okazało się że dodatkowo jest do wszystkiego boczny namiot wraz z podwieszaną sypialnią) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michalcc Posted October 14, 2014 (edited) Byłem kilka tygodni temu Sprzedawca bardzo miły i przejmy! Możliwość oględzin do woli! Na placu niestety przyczepy o wysoce niezadowalającym mnie stanie... Może tak akurat trafiłem.... Edited October 14, 2014 by Michalcc (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites