Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam takiej przyczepki do holowania auta... ktos sie z czyms takim spotkal w PL?

pamietam jak bylem maly to widzialem takie cos na konstrukcji z rur a calosc siedziala na kolkach od melexa :banan: maluszki na tym ciagali... ale teraz przeszukuje polskie www i nigdzie czegos takiego nie moge znalezc

3

post-121045-imported-17c792a3-f596-427e-9f53-06a00b8ef21c_thumb.jpg

2

post-121045-imported-e792f5b0-324c-4b33-86e5-6dcf2131831c_thumb.jpg

1

post-121045-imported-d24e0110-2c93-42a7-8570-ff26340a8eef_thumb.jpg

Opublikowano

bodzioklb, szukaj w goglownicy pod nazwą TOW DOLLY.

Opublikowano
bodzioklb, szukaj w goglownicy pod nazwą TOW DOLLY.

hehehe ... wpadlem na to jakis czas temu, stamtad mam te zdjecia - jak to sie nazywa potocznie to wiem

nazywaja to rowniez STEHL TOW, CAR TRAILER, Master Tow RV, CAR HAULER TRAILER ale pytanie gdzie to kupic PL :banan:

Opublikowano

Czy w PL nowe to nie wiem :banan: jeszcze nie spotkałem a kiedyś szukałem , raczej tylko używane. Ale polecam sprawdzenie u naszych sąsiadów w faterlandzie :jump: tam pojawiały się na e-bay więc pewnie nowe można też kupic

Opublikowano
Czy w Europie na "czymś takim" można holować samochód ?

tak, można holować, ale o szczegóły najlepiej zapytać się kogoś z Pomocy Drogowej "co i jak" bo najczęściej oni ciągają te "motyle"

Opublikowano

Znajomy dostał coś takiego do smarta jako gratis od poprzedniego właściciela.

Mamy na forum producentów przyczepek więc może się podejmą wyprodukowania czegoś takiego.

Ale w pierwszej kolejności zapytaj drogówki co Ci zrobią jak Cię z tym złapią, bo znając nasz kraj to zaraz się okaże że to statek kosmiczny i musisz mieć licencje astronauty :banan: .

Opublikowano

z drogowka to jest tak ze oni zawsze wiedza najmniej :banan:

zapewne takie cos ma mw i dmc i chyba to jedyne ograniczenia odnosnie holownika