tomekk Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Witam ! W związku z tym, że coś tam się klaruje, mam prośbę, czy ma ktoś informacje na temat kempingów, które leżą na zachód lub wschód od Rzymu i to w linii poziomej. Interesują mnie opinie o kempingach w takich kategoriach : - termin pobytu koniec czerwca, - łatwość dojechania do Rzymu, - kempingi, na których nie ma problemu z miejscami, - bezpośrednio nad morzem, Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 30 km od Rzymu na pn miejscowość Ladispoli campingi bezpośrednio przy morzu jest ich kilka w większości zajęte przez zasiedzenie przez miastowych włochów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Witam ! 30 km od Rzymu na pn miejscowość Ladispoli campingi bezpośrednio przy morzu jest ich kilka w większości zajęte przez zasiedzenie przez miastowych włochów Ziomek, to dobrze, czy źle, że te kempingi są zasiedziałe przez tubylców. Warto tam jechać, czy lepiej nie ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 My tam byliśmy w celu zwiedzenia Rzymu raczej nie dla odpoczynku /nisko latające samoloty, włosi wyjeżdżający rano do pracy ,takie trochę targowisko cały czas coś się działo/jedyny plus wyjście z campu bezpośrednio na plażę bardzo szeroką morze czyste pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Witam ! A dojazd (stromy, łagodny, płaski) ? Piszesz, że kilka jest tych kempingów, to czy ze wszystkich jest wejście na tę szeroką plaże, czy też z tego konkretnego. Może pamiętasz nazwę ? Czy po prostu są one jeden po drugim i nie ma większego znaczenia na który się wjedzie ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aulos Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Ja byłem kilka razy na campigu pod Rzymem nad samym morzem - po jednej stronie ulicy jest camping, po drugiej plaża. Camping jest w Lido di Ostia, nazywa się Castelfusano: http://www.romacampingcastelfusano.it/pl/index.htm Byliśmy tam z namiotem, z przyczepą i kamperem; bez dzieci i z dziećmi. Nie ma tam fajerwerków, ale jest wszystko, co potrzebne. My byliśmy zadowoleni - za każdym razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 sprawdż campingi na stronie www.campingitaly.net może coś sobie wybierzesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts