KONZIO Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 *Jeżeli możesz przeczytać ten napis, to znaczy, że straciłem przyczepę. *Mam zepsuty klaskson. Obserwuj środkowy palec u ręki. *JEZUS CIĘ KOCHA.... a reszta uważa cię za zwykłego dupka. *Jeżdżę tak szybko, że nie martwię się swoim cholesterolem. *Wszystkie uogólnienia są fałszywe. *Pamiętaj - jesteś niepowtarzalny, podobnie jak wszyscy pozostali. *Praca jest dla ludzi, którzy nie znają wędkarstwa. *Ucz się na błędach własnych rodziców - stosuj prezerwatywę. *Są dwie metody postępowania z kobietami. I żadna nie działa... *Kobieto! Nie trać żadnej okazji, żeby przestać pyskować! *Im więcej ludzi spotykam, tym bardziej lubię swojego psa. *Nie jestem kompletnym idiotą - paru części brakuje. *Proszę nie wjeżdżać mi w bagażnik - mój prawnik jest na urlopie. *Ciężka praca kiedyś zaprocentuje. Lenistwo daje efekt natychmiastowy. *Jeżeli nie podoba ci się mój styl jazdy - zejdź z chodnika. *Uwaga! Kierowca ma przy sobie tylko 20$ w drobnej amunicji. *Narkotykom powiedziałem: NIE. Ale nie posłuchały. *Umysł jest jak spadochron - działa lepiej, gdy jest otwarty. *Nie jesteś hemoroidem - nie trzymaj się mojego tyłka. *Kiedy przeczytałem o szkodliwości picia, rzuciłem czytanie. *Co tak blisko, przecież w ogóle sie nie znamy!" *Wyprzedzaj! ktos juz czeka na Twoja nerke..." *Wal smialo! Auto tesciowej!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.b tulipan Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 ale o co chodzi, KONZIO, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJoe Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 ale o co chodzi, KONZIO, o napisy jakie można spodkać na zderzakach i nie tylko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafko Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Mi się najbardziej podoba napis przy ścigaczach ( szybkie motocykle). DAWCA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin traker Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Mi się najbardziej podoba napis przy ścigaczach ( szybkie motocykle).DAWCA .....ironią losu jest to ,że to ,co zostaje po tzw "dawcy" nadaje śię przeważnie tylko na kotlet mielony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 bogus bednarski, Konzio miał na myśli między innymi coś takiego: a tu coś jakby z branży Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon79 Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 to ja też dodam napis z auta http://demotywatory.pl/590328/Perfekcjonista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafko Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 To ja dodam napis z koszulki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Cześć. Odkopuje temat! Ty możesz szybciej ja mogę wszędzie - Only Jeep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cezarr Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 10 godzin temu, Commander napisał: Ty możesz szybciej ja mogę wszędzie - Only Jeep A nie jest czasem tak ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjoter Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Tomek ale to jest Range.... Mnie osobiście bardzo denerwuje.... Lubię Za pier Dalać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cezarr Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 (edited) 7 minut temu, Commander napisał: Tomek ale to jest Range.... Aha no tak ? 7 minut temu, Commander napisał: Mnie osobiście bardzo denerwuje.... Lubię Za pier Dalać. Widziałem jakoś niedawno takie auto z tą naklejką, marki auto nie rozpoznałem bo ledwo z drzewa wystawało, o motocykliście który przy 200 się wywalił i wpadał na barierki ochronne nie będę pisał szczegółów jak wyglądał, i takie mieli naklejki. ? Na pewno nie nadawał się na dawcę. Edited June 16, 2020 by Cezarr (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_66 Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Popularny napis na TIRach bardzo żałosny Wysłane z telefonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts