Dako Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Witam jestem co prawda nowym przybyszem na forum ale temat caravaningu już trochę siąkłem mam jednak pytanie do osób doświadczonych w tym temacie, jestem w czasie zmiany przyczepy tzn. mam ochotę na angielkę już upatrzona co prawda,ale nie daje mi spokoju temat piekarnika powiedzcie proszę czy ów sprzęt nadaje się do czegoś czy to tylko gadżet?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 ów sprzęt nadaje się do czegoś czy to tylko gadżet?. nadaje się jak sama nazwa do stosowania podobnie jak masz w domu piekarnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dako Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 Wirek wszystko się zgadza ale czy da się faktycznie coś upiec,czy już to robiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Dako, ja nie ma piekarnika, kumpel ma angielkę z piekarnikiem i działa całkiem jak w domu , więc spoko . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiesiek7476 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Kapitalna sprawa.Polecam w deszczową pogodę kiełbaski z cebulką,bądz pizza....itd.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dako Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 Właśnie o to mi chodzi Wiesiek czy da się zrobić pizze bo zdania na ten temat są podzielone robiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Kolego ...sam mam angielkę od paru dni , ale nie mogłem się oprzeć i przy postanowiłem zrobić w piekarnkiu pizze... wszystko się udało i wcale nie odczułem tego żeby w jakiś sposób odbiegało to od piekarników domowych podgrzewacz tez wytestowałem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrol Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Wiesiek7476, Właśnie o to mi chodzi Wiesiek czy da się zrobić pizze bo zdania na ten temat są podzielone robiłeś? przyłączę się do pytania... ja mam w swoim wyposażeniu jednak w serwisie usłyszałem że ze względu na słabą izolację piekarnika potrafią się odkształcać meble.... dlatego w ogóle go nie używałem... nawet zastanawiałem się czy go nie wyrzucić i nie wstawić mikrofalówki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 [nawet zastanawiałem się czy go nie wyrzucić i nie wstawić mikrofalówki... własnie dziś stałem się szczęsliwym posiadaczem kuchenki mikrofalowej do mojej ABI nawet z tej okazji Fraterka pszenicznego sobie postawiłem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrol Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 własnie dziś stałem się szczęsliwym posiadaczem kuchenki mikrofalowej czyli jednak.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 własnie dziś stałem się szczęsliwym posiadaczem kuchenki mikrofalowej czyli jednak.... Ale nie zgadniesz po co mi ta mikrofalówa jest potrzebna.... Dla mojej Madzi , któr a jest w stanie kawe pić przez pare godz...a żeby była zawsze ciepła wkładam jej kubeczek z kawką do mikrofalówy i się do grzewa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dako Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 A ja osobiście używam czajniczka z porcelany z podgrzewaczem na świeczki i ciepłe jest pół dnia bez łażenia po przyczepie,a wracając do piekarnika to ta przyczepa którą mam kupić miała nawet dość brudny w środku więc chyba nie jest tak źle-meble całe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiesiek7476 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Ja używałem kilka razy,mebelki mam całe,poza tym w kuchence od góry jest wylot ciepła także bezpieczny sprzęt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrol Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 mhmm w chwili wolnego czasu przeprowadzę testy... godzina grzania i pomiary temperatury obudowy... w ostateczności wywalę kuchenkę a w to miejsce wstawię mikrofalówkę. z kolei od listwy z zaworami przeciągnę ścieżkę gazową na ścianę boczną i zamontuję szybkozłącze gazowe http://elcamp.movera.com/?navID=24&pID=14410&tpl=details&lang=6 na potrzeby przenośnego grilla;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafko Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Proszę bardzo Jest to niezawodna sprawa , porucz tego można zrobić wszystko Jedynie nigdy nie zostawiam przyczepy podczas używania piekarnika, zawsze jestem w pobliżu Zapiekaneczki przed Zapiekaneczki w trakcie zapiekania. Pstrążki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts