100pa Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Po wstępnych uzgodnieniach ( z inicjatywy ROBICARA) ogłaszamy ,że w dniu 17.10.2009 o godzinie 18 w ? ( miejsce na razie ustalamy , rezerwujemy ) odbędzie się VI spotkanie w Poznaniu . Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych . Proszę zapisać się w celu ustalenia ilości miejsc. 1. 100pa szt.2 2. balthur szt.1 o ile się uda 3. radwan 4. Wirek 1 lub 2 szt 5. Kit szt.2 6. Spablo1 szt.5 7.ROBICAR szt.2 8.Sanrok szt.2 9. Adam1988 sz2. 10.Tomi215 szt.2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 balthur szt.1 o ile się uda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radwan Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 radwan oczywiscie o ile moga obce "przybledy" z poza wielkopolski dolaczyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 oczywiscie o ile moga obce "przybledy" z poza wielkopolski dolaczyc Bogdan to jest spotkanie w Poznaniu ( zgodnie z prośba jednego z kolegów ) , może na nie przyjechac nawet ktos np. z dolnośląskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radwan Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 dziekuje za szczegolowe wytlumaczenie tematu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Ja prawie z granicy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 100pa, hihi nio inaczej brzmi , więc i mnie proszę dopisać . Piotruś a mieliśmy tego 17 na grzybki się wybrać , a tu chyba grzybki mogą być do zakąski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radwan Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 MARZYCIEL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 stęskniliśmy się za Waszymi mordkami wiec proszę o dopisanie nas do listy uczestników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 100pa, hihi nio inaczej brzmi a jak myślisz dlaczego zmieniłem zasady w nazewnictwie naszych wielkopolskich spotkań - tak dla Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 tak dla Ciebie A to masz u mnie albo dwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radwan Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 a jak myślisz dlaczego zmieniłem zasady w nazewnictwie naszych wielkopolskich spotkań - tak dla Ciebie obaj jak dzieci teraz jak sie Rysiu zapisal na spotkanie to wez zmien na 6 Wielkopolan bo przeciez jak to zwal tak zwal liczy sie kto na nim bedzie nie jestem zlosliwy ale na spotkaniu w poznaniu mi nikt nie zaspiewa "w nienawisci do tej druzyny ........" a na spotkaniu Wielkopolan na 100% to uslysze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 "w nienawisci do tej druzyny ........" Z tego co wiem to i tak Tobie to "tita" jesteś przecież fanem cza rnych koszul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Wy jeszcze kibicujecie jakieś polskiej drużynie?? jakbym miał kibicować polskiej drużynie to tylko Pogoń Gać p.s. a co tak mało na to spotkanie ?? no wiem jeszcze czas . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Rysiu, nie dałeś mi śrubek do subwoofera. Były w takiej torebeczce foliowej. Uruchamiam właśnie to cudo więc przywiozę na spot i skręcimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts