Jarekkow Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Tez bym chciała być taka "zarobiona" elaola to co ? Wirtualnie po jednym ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Wirtualnie po jednym Oczywiście!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Tez bym chciała być taka "zarobiona" elaola to co ? Wirtualnie po jednym ? To ja też !!! Ktoś chętny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Ktoś chętny? Niestety nie ma więcej chętnych. Tak więc noemi_s i Jarekkow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted September 5, 2009 Author Share Posted September 5, 2009 Niestety nie ma więcej chętnych. Tak więc noemi_s i Jarekkow Rozumiem , że po drugim zgadzam się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Elaola i Jarekkow - rozumiem, że oto urządziliśmy sobie I Wirtualny Zlot Karawaning.pl? Bardzo mi mi przyjemnie . No to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 I Wirtualny Zlot Karawaning Bardzo mi mi przyjemnie I mnie też Tylko co na to Jarekkow ? coś się nie odzywa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted September 5, 2009 Author Share Posted September 5, 2009 Tylko co na to Jarekkow ? coś się nie odzywa Po trzecim ? ? I zapraszam do mojej budki na wędzoną rybkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 To ja też!!!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Tylko co na to Jarekkow ? coś się nie odzywa Po trzecim ? ? Już myślałam, że jesteś "zarobiony" . jest, jest - kto potrafi grać na gitarze ? Rybka ? Poproszę... Mymlon - witamy Cię serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted September 5, 2009 Author Share Posted September 5, 2009 noemi_s rybka smakowała ? To teraz Metaxa z tonikiem i limonką Ps. Choć mymlon bo noemi_s chyba się kibelek przepełnił i poszła wyprowadzić kota ... Ale pewnie zaraz przyjdzie , nie będziemy sami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 No fajnie noemi_s, a co to za rasa kota? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Rybka pyszna! Metaxa? Poproszę ... Ktoś chętny na żurek z kiełbasą? Jaki fajny zlot - i jutro nie będziemy mieli syndromu dnia następnego Kibelek to się dopiero przepełni, jeśli będziemy tyle pili Kot? Dachowiec - bez butów, ale bardzo podobny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted September 5, 2009 Author Share Posted September 5, 2009 a co to za rasa kota? Poszła wyprowadzić kota ... Oj to takie powiedzenie jak idziesz opróżnić kasetę WC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Jarekkow ja też chcę tej rybki-chociaż powąchać Na gitarze to grać nie umiem, ale za to na nerwach - dobrze mi wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts