adje Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Ze względu z wcześniejszy wyjazd załogi Dani'ego z Bieszczad i koniecznośc pozostawienia zlotowego kociłka który okazał się niezbędnym do wspólnych biesiad ,chciałem poinformować że w nadchodzący weekend w Brennej Leśnicy odbedzie się uroczyste przekazanie owego kociołka do rąk własciciela.Najprawdopodobniej będziemy go na miejscu wypełniali grochówką Chętnych na małe spotkanie zapraszamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Kociołek Daniego w Bieszczadach był w pełni wykorzystany , nie było dnia by w nim coś nie bulgotało. Danie serdeczne dzięki za ten kociołek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grace Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Rozumiem Wirku, że razem z Ninką będziecie obecni na uroczystym przekazaniu kociołka oraz na konsumpcji przepysznej grochóweczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 grace, niestety nie Nina w sobotę do pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Już w sobotę grochóweczka w Brennej i nie ma chętnych ? Całego gara nie przejemy w dwie załogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okaryn Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Witam! Postaramy się zawitać,grochówa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Jutro grochóweczka zapraszamy wszystkich właśnie wyjeżdżamy do zobaczenia na miejscu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
track222 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Prosze napisac wiecej o sotkaniu bo jestem zainteresowany. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okaryn Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Kociołek u Doniego ,grochówa SUPER .(dodam zacni ludzie SUPER PRZYWITANIE) o kwiatach nie wspomnę,fajnie było Dolores za ratownika Mój kierowca Klakier testuje maszyne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 My już w domciu.Chciałbym podziękować wszystkim którzy przybyli na spotkanie w Brennej bez wyjątku wszyscy byli naprawdę super nie zawaham się użyć słowa PRZYJACIELE.Już niebawem spotkamy się w Brennej myślę że więcej forumowiczów będzie na spotkaniu . Grochówka była naprawdę wyśmienita Harleyowcy wracający ze zlotu też byli zachwyceni smakiem grochówki i wszyscy sąsiedzi z pola kempingowego jutro kilka fotek pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Widzę że preferowane było Tyskie ! Żal ściska że nie mogłem być z Wami ! A tu zaraz STOPKA będzie dawał relacje z Mazur. Ach ! Ciężko . Ja niestety dopiero będę w Nieborowie ! Pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grace Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 A my w domku nadal bez netu Ale jak tylko nasz osiedlowy zarządca netowy upora się z poburzowymi usterkami - zaraz też wrzucimy kilka fotek Było super, grochówka z kociołka daniego rewelka Serku - szkoda, że do nas nie zajrzałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Na pewno grochóweczka była pyszna ( jak wszystko w kociołku Daniego ) , szkoda, że nie mogłem jej skosztować . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adje Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 Widzę że preferowane było Tyskie ! Rysiaczku!Tyskie ponad wszystkie Uroczyste przekazanie kociołka Powitanie załogi Okaryna Powitania c.d. U Serka tez bylismy Najważniejszy moment-wsypanie grochu Jest wyśmienita!!! Chodźcie,chodźcie!!!Grochówka!!!!!!!!!! Dla niezrzeszonych tez wystarczyło... ...i motocyklistom smakowało... Pozdrawiamy i zapraszamy na raz nastepny!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okaryn Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Jeszcze raz dzięki za powitania, kwiaty zasuszone na pamiątkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts