Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Otwieram wątek na temat imprezy jak w temacie.

My dziś się zapisaliśmy i jedziemy na zlot do Chorwacji :) Znamy camping - byliśmy tam 2 lata temu - można tylko gorąco polecać.

Sama cena imprezy jest bardzo atrakcyjna!!!

Rozmawiałem w PZM Travel z osobami odpowiedzialnymi za zapisy, organizację ze strony Polskiej itd. (szczegóły http://www.pzmtravel.com.pl/pzmoferta/adria,rally,2009,393.html).

Aktualnie jest ponad 40 załóg z całej Polski.

Istotna sprawa - w formularzu zgłoszeniowym w polu Klub wpisaliśmy forum.karawaning.pl. Daje to możliwość organizatorom rozmieszczenia załóg obok siebie. Pamiętajcie :ok:

Po zlocie w Warce wiemy, że więcej osób jest chętnych na ten wyjazd :)

Opublikowano

Witam !

Melduje się, jako już zapisany. Niestety nie zapisałem informacji, że jestem z naszego Forum. Jeśli możesz, to zapytaj w jaki sposób, taką informację można jeszcze przesłać.

Wyjeżdżamy w sobotę 20 czerwca w godzinach rannych (około 8:00 - 10:00). Planuje pokonywać trasę za dnia, z międzylądowaniem w Austrii. Co Wy na to ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj tomekk :)

Wiem, że zmiany są możliwe - najlepiej przedzwoń do nich (tel. 22.849.84.49) i dopytaj w jaki sposób można zmodyfikować zgłoszenie.

Co do szczegółów wyjazdu napiszę na PW :ok:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie.

Właśnie doczytałem, że termin zgłoszeń na zlot został skrócony (z uwagi na duże zainteresowanie) do 25 maja.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też w tym właśnie okresie planuję wyjazd do Chorwacji, ale z tego, co przeczytałem, to miejsc już zapewne nie będzie. Ciekaw jestem, czy bez rezerwacji uda mi się znaleźć obok was wolne miejsce . Planuję wyjazd w niedzielę bardzo wcześnie rano, by przed północą, jadąc przez Czechy, Austrię być w okolicach Słowenii. W poniedziałek dojadę do Plitwickich Jezior, zostanę tam na wtorek, a wieczorkiem nad Adriatyk...

Opublikowano

Byłem na kempingu Strasko gdzie odbędzie się zlot. Świetne miejsce. Polecam i żałuję że mnie tam nie będzie w tym czasie.

Opublikowano

Witajcie, nasza załoga także się zapisała na ten zlot.My, z racji posiadania maleństwa, które żyje własnym rytmem planujemy wyjazd w nocy z piątku na sobotę ok.2.00 - 3.00.A Wy ?

Pozdrawiamy. :slina::bzik::pub:

Opublikowano

Witajcie :bzik:

Nasze plany już również gotowe - wyjazd o 2.00 z Warszawy z piątku (19.06) na sobotę (20.06). Kierunek Cieszyn, przejście graniczne Mikulov/Drasenhofen, Wiedeń. Tam postuj na znanym nam campingu Wien Sud. Kolejny dzień to kierunek Graz, Maribor i Chorwacja :slina:

Opublikowano
Witajcie :bzik:

Nasze plany już również gotowe - wyjazd o 2.00 z Warszawy z piątku (19.06) na sobotę (20.06). Kierunek Cieszyn, przejście graniczne Mikulov/Drasenhofen, Wiedeń. Tam postuj na znanym nam campingu Wien Sud. Kolejny dzień to kierunek Graz, Maribor i Chorwacja :slina:

Witam

juz ze wzgledu na koszty polecilbym na przenocowanie ten camping

http://partner.camping.info/campsite.aspx?ep=4&d=101011&s=196049wide&r=0&p=0&c=false&id=19432

jest po drodze i nie trzeba kluczyc po zatloczonym wiedniu

Pozdrawiam

DAKOTA

Opublikowano
Witam

juz ze wzgledu na koszty polecilbym na przenocowanie ten camping

http://partner.camping.info/campsite.aspx?ep=4&d=101011&s=196049wide&r=0&p=0&c=false&id=19432

jest po drodze i nie trzeba kluczyc po zatloczonym wiedniu

Pozdrawiam

DAKOTA

Dzięki za informacje :slina:

Czy orientujesz się, czy można z tego campingu wyjechać o dowolnej porze?

Opublikowano

Dzięki za informacje :slina:

witam

nie mam pojecia ale zaraz jutro sprawdze ,my wlasnie stoimy na przejsciu granicznym w Laa an der Thaya,wiec bedzie po drodze do wiednia.

jutro napisze czy policja czeska nas stad przegonila, jezeli nie przegoni to i tu mozna nocowac 20 m od granicy austriackiej.

Wc do 22,00 i od 8 rano

i jezeli mozn a to parking struezony i bezplatny

pozdrawiam

DAKOTA

Opublikowano

witam

rozmawialem z wlascicielem on jest od 18,00 do 22,00 i od 6,00 do 9,00

szlaban jest otwarty w dzien mozna wjechac i wyjechac , jezeli zostajesz na noc dostaniesz klucz od wszystkiego(wc dusche, szlaban ) wyjezdzajac zostawiasz klucz w skrzynce pocztowej ,

w razie szybkiego i naglego wyjazdu odliczone pieniadze tez mozna zostawic w skrzynce pocztowej .

Bezproblemytyczny i bardzo sympatyczny dziadek.Bezposrednie dojscie do jeziorka .

mam kilka zdjec moge wyslac na maila bo nie umiem pomniejszac , (podaj adres jak chcesz ) i mozesz je wstawic tutaj

pozdrawiam

DAKOTA

Opublikowano

Witajcie

Planujemy wyruszyć 16-tego ale nie wiem czy jechać trasą Cieszyn-Bratyslawa -Wiedeń Słowenia i płacic im te półroczne winiety czy może jechać z Bratysławy E 65 na Węgry do Nagykanizsa i do Zogrzebia. Nocleg na kempingu w Bratsławie i drugi dzień przez Zagrzeb , Kralowac do Plitvicka Jezera tam nocleg kamping i po zwiedzeniu Plitvickich Jezior na drugi dzień nad Adriatyk

Może ktoś coś doradzi czy jazda prze Węgry to dobry pomysł

Pozdrawiam

Opublikowano

witam

z mojej perspektywy trasa przez bratislave jest nie do polecenia

lepeiej przez austrie a potem bocznymi drogami przez slowenie, i juz jestes w chrwacji

pozdrawiam

DAKOTA