Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pytanko czy utworzy sie moze jakis konwoj :bzik: z okolic trojmiasta na zlocik bo bardzo mocno zastanawiamy sie nad przyjazdem 29 moze 30 i bylo by milo zabrac sie z ziomalami na :hop1:

pozdrawiam

Opublikowano

Wydzieliłem....

Osobiście zamierzam wyjechać 30, około południa. Zobaczymy, czy będzie więcej chętnych na karawanę do Warki.

Opublikowano

też byśmy się podpieli pod pomorską karawane, aczkolwiek nasz wyjazd stanoł pod znakiem zapytania :hop1: ale mamy nadzieje że się wszystko wyjaśni i będzie ok

Opublikowano

Jak bedziesz Zbysiu jechał okrężna drogą , zajedź do Ostrowca Świetokrzyskiego 8 rano 29 kwietnia i ruszymy razem na północ ! :serducha::bukiet:

Opublikowano

Rysiaczek

Jak bedziesz Zbysiu jechał okrężna drogą , zajedź do Ostrowca Świetokrzyskiego 8 rano 29 kwietnia i ruszymy razem na północ !

Mówisz i masz.

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Wydzieliłem....

Osobiście zamierzam wyjechać 30, około południa. Zobaczymy, czy będzie więcej chętnych na karawanę do Warki.

witaj mymlon my chcemy wyjechac w czwartek okolo 17 ale moze uda nam sie wyrwac wczesniej to dam znac bo widze ze chcecie wyruszac okolo 12

pozdrawiam

• Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.