DawidMaterace Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Witam, produkujemy materace, poduszki i pokrowce do kempingów na każdy indywidualny wymiar klienta. Na zdjęciach materace naszego wykonania do przyczepy Niewiadów N126,VW T3 i przyczepy KNAUS SPORT. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu tutaj lub pod numerem telefonu 508483900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effka69 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Hejka! Właśnie zaczynam rozglądać się za materacem do domu. 80x190 cm grubość jakieś 20 cm i chyba sprężynowy ale taki żeby po roku czy dwóch sprężyna nie wbijała się w żebra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyś Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 My po upragnionych swego czasu sprężynach (na samo wspomnienie schyłkowego okresu tego materaca aż nas ciarki przechodzą - sprężyny w żebrach, i nie była to żadna taniocha) mamy piankę (pianka lateksowa). I teraz to dopiero jest wygodnie. Inaczej, ale mega wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 9 minut temu, czyś napisał: My po upragnionych swego czasu sprężynach (na samo wspomnienie schyłkowego okresu tego materaca aż nas ciarki przechodzą - sprężyny w żebrach, i nie była to żadna taniocha) mamy piankę (pianka lateksowa). I teraz to dopiero jest wygodnie. Inaczej, ale mega wygodnie. Na wymiar tą piankę lateksową zamówiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARKON Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 W dniu 9.10.2020 o 14:24, DawidMaterace napisał: Witam, produkujemy materace, poduszki i pokrowce do kempingów na każdy indywidualny wymiar klienta. Na zdjęciach materace naszego wykonania do przyczepy Niewiadów N126,VW T3 i przyczepy KNAUS SPORT. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu tutaj lub pod numerem telefonu 508483900. Interesuja mnie 4 gabki bez pokrowca 70x190x10 2szt, 30x190x10 2szt, z pokrowcem grubość to 13cm, mam pokrowce ale jak cena będzie zadowalająca wezmę całość, druga sprawa to czas muszę mieć je do końca maja bo jadę na wakacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henju Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Witam, jak mogę się z Panem skontaktować w celu zrobienia wyceny i ewentualnego zrobienia poduch do przyczepy campingowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARKON Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 2 godziny temu, henju napisał: Witam, jak mogę się z Panem skontaktować w celu zrobienia wyceny i ewentualnego zrobienia poduch do przyczepy campingowej? To chyba była jednorazowa reklama, ja miałem robotę ale 0 kontaktu i na forum i na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon57 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 proszę o wycenę wykonania pokrowców na materace do przyczepy kempingowej (z mojego materiału) oraz termin wykonania 114 x 35 x 12,5 cm x2 115 x 64 x 12,5 cm x2 58 x 28 x 12,5 cm x2 58,5 x 69,5 x 12,5 cm x2 Pozdrawiam, Sz simielow@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARKON Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 16 godzin temu, Szymon57 napisał: proszę o wycenę wykonania pokrowców na materace do przyczepy kempingowej (z mojego materiału) oraz termin wykonania 114 x 35 x 12,5 cm x2 115 x 64 x 12,5 cm x2 58 x 28 x 12,5 cm x2 58,5 x 69,5 x 12,5 cm x2 Pozdrawiam, Sz simielow@gmail.com Szukaj od kogoś innego 0 kontaktu z gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal750 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Gdzie macie Państwo zakład? Mam starą Knaus Azur i właściwie wszystkie obszycia materacy do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi