Rysiaczek Posted October 21, 2013 Cofając stłukłem swiatło tylnie czerwone. Przeszukałem internet i stwierdziłem że nie ma mozliwości kupna takiego samego. Właściciel komisu przywiózł mi będąc w Holandii . Pieniędzy nie chciał ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
TomaszOlkusz Posted October 21, 2013 No i ja się tam przejadę chyba ....to i dam wam poinię Quote Share this post Link to post Share on other sites
ed Posted October 21, 2013 Brat kupił w tym komisie przyczepkę. Byłem z nim tam dwa razy. Nie będę się rozpisywał bo poprzednicy co dobre już napisali. Wysoko oceniam i tatę, i syna. Warto tam jechać kupować. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jurek SO Posted October 21, 2013 Ja też tam kupowałem i byłem zaskoczony, że wszystko co przyjechało w przyczepie trafilo do mnie. Właściciel komisu jak i jego żona ,wykazali się cierpliwością i kulturalną obsługą. Wszędzie się trafiają ludzie i ludziska,myślę tu o kupujących. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rysiaczek Posted February 3, 2014 W Stamserwisie mozna także zamówić uzywane części do przyczepek. Przy moim Bayerlandzie zamontowali ,,movera,, Można zamówić np. bagażniki rowerowe , przedsionki różnego rodzaju , itp wyposażenie . Towar używany w bardzo dobrym stanie i w cenach bardzo niskich . Quote Share this post Link to post Share on other sites
carlito Posted August 25, 2014 Dzisiaj zakupiłem kip-a 36. Camping w bardzo dobrym stanie-nie oszukany i nie rozszabrowany jak u innych.Super profesjonalna i uczciwa obsługa, sprzedawca miły, uprzejmy i cierpliwy, udziela wszelkich informacji, sprawdzenia sprzętu i informacji, usuwa od ręki ewntualne wskazane usterki Nadto można spokojnie sie potargować i otrzymać gratisy.Ceny bardzo przystepne, konkurencyjne z innymi sprzedawcami. Polecam w 100% i zycze innym udanych zakupów!!! autoreklama? Quote Share this post Link to post Share on other sites
schabo78 Posted September 27, 2014 Ogólnie bardzo polecam interesy szczególnie z synem tym panem w okularach bo gość jest nadzwyczaj cierpliwy pomocny i elastyczny. Kupiłem u niego wczoraj KIP-a 48,zastanawiałem się targowałem a On wszystko zniósł,pokazał,rozstawił namiot sprawdził kompletację,działanie każdej żaróweczki no i służył pomocą w każdym temacie. Jetem naprawdę mile zaskoczony profesjonalizmem i chęcią pomocy z ich strony. Przyczep na wczoraj mają ponad 40szt na placu więc jest w czym wybierać,ja na szczęcie pojechałem po KIP-a ze strony internetowej i po mimo innych fajnych cepek zostałem przy swoim wyborze. Ogólnie pomimo różnych opinii bardzo polecam firmę stamerwis. To nie jest żadna reklama a tylko podpowiedz polecanego sprzedawcy,bo ja ich w 100% POLECAM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arkady11 Posted August 7, 2015 O ile się nie mylę to firma STAMSERWIS od niedawna oprócz sprzedaży przyczep oferuje serwis przyczep (instalacje gazowe, elektryczne, movery, naprawy podłóg i ścian) oraz sprzedaż części. Przynajmniej tak wynika z jej strony internetowej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zbyszek Posted October 9, 2015 a co sądzicie o takiej przyczepie u tych Panów, mozna liczyć już na "zimową obnizkę" ? http://otomoto.pl/oferta/solifer-articina-450-primus-przyczepa-zimowa-przyczepa-kempingowa-ID6y4Qs9.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arturo43 Posted July 31, 2017 Witam . Miał ktoś z Was jakieś doświadczenia z tym sprzedawca. Oglądał ktoś może wystawionego tam Knaus za 20900.???? Oczywiście Burstner nie knaus Quote Share this post Link to post Share on other sites
wiking33 Posted September 17, 2018 czemu nie Knaus ? http://www.klaja.pl/oferta/przyczepy-kempingowe/uzywane-przyczepy-kempingowe/przyczepa-kempingowa-burstner-fun-390-tk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dawcie1 Posted September 8, 2019 W sobotę tj. 07.09.19 stałem się posiadaczem przyczepki zakupionej w stamserwis. Jest to moja pierwsza przyczepa, dopiero zaczynam przygodę z karawaningiem. Polecam z całego serca ten serwis. Fachowo doradzono nam i pokazano co jak używać. Kupiłem beyerland quartz 430 tm. Quote Share this post Link to post Share on other sites