Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przygoda zaczeła sie od pomysłu na biznes gastronomiczny hehhe.

kupiliśmy ruinę , odnowiliśmy ja troche i doszliśmy do wniosku że zanim

zrobimy z niej gastronomie pojedziemy nad morze. hmm taki swoisty

ostatni jej wyjazd.

Wakacje były udane no i połkneliśmy bakcyla wilk został sprzedany

i wybór na ten sezon padł na hobby

d17e293d46da9449med.jpg c0e2c255d7b168f9med.jpeg5c9dc1b21cd49357med.jpeg7a1ca7240b23f77cmed.jpeg

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szykujemy sie do sezonu na polu pomarańczowym jak w zeszłym roku dopieszczamy detale w przyczepie napiszcie co sadzocie o moim zakupie

Opublikowano

Niemal identyczny układ wnętrza jak u mnie :hehe:

Wg mnie to super rozwiązanie. 4 osoby mogą wygodnie spać.

Opublikowano

Ogladalismy angielskie ale w tych to raczej dorze spanie ale jedno

a my sie poruszamy raczej nasza 3 + babcia(rola niani) raczej glupio bylo by z nia spac w jednym wyrku wiec i mi sie podoba to rozwiazanie 2 oddzielne wyrka

Opublikowano
ładna przyczepa... :hehe: napewno dobrze będzie Ci słuzyła... rozumiem ze Wilk pracuje jako gastronomia ... :hehe:

wilka kupil facet powiedzial ze z wnukami bedzie jeszcze jezdzil nia . poza tym mam pytanko czy ktos w takim hobby jak moje montowal rolete oddzielajaca pomieszczenie sypialne od dziennego i drugie pytanie czy ktos juz cos udoskonalal w takiej przyczepie , jedzil z nia i ma jakies spostrzezenia co zmienic ??

Opublikowano
pytanie czy ktos juz cos udoskonalal w takiej przyczepie , jedzil z nia i ma jakies spostrzezenia co zmienic ??

Mam rocznik i model młodszy od Twojej ( 93r ) i jak do tej pory nic nie usprawniałem i nic nie mam zamiaru usprawniać, bo poprostu nie ma co. W poprzedniej Niewiadówce „ciągle” coś usprawniałem, ale to były przyczepy z innych lat.

Opublikowano

odrazu powiem ze w temat sie nie zaglebialem z powodu jak by nie bylo zimy .Sprawa ma sie nastepujaco jak włczam zasilanie to w przyczepie w szafie mam zamontowane na pulce jakis uzadzenie do ktorego na zaciski takie zakrecane przymocowane sa dwa druciki czerwony i czarny prawdopodobnie to przetwornica z 220 na 12 v .tylko dziwna sprawa ze pompka buczy jak to podłacze ,powiedzcie mi czy jak zaleje zbiornik woda to pompka przestanie buczec , i czy bedzie buczec tylko przy urzywaniu??

Opublikowano

ho, o pracy pompki świadczy właśnie to buczenie i gdy zanurzysz w wodzie też będzie buczeć , ale będzie to mniej słyszalne , gdyż woda będzie tłumić to buczenie. Moim zdaniem wszystko jest oki z pompką skoro słychać jej pracę.

Opublikowano

Witam, moja przyczepka jest identyczna. Tylko obicia mebli troszkę inne, ale układ ten sam. Spokojnie przenocujesz babcię i resztę rodzinki. U mnie czasami spała trójka dzieci i no i ja z żoną. Wszyscy się pomieścili.

Jedyną rzeczą jaką dołożyłem do przyczepki to panele słoneczne. Zakupiłem je pod koniec zeszłego sezonu, nie wiem jak się będą sprawowały. Zobaczymy latem. :hehe:

Opublikowano

Pompka buczy jak masz odkrecony jakis kran. Jak zakrecisz to powinna przestac.

Opublikowano
Pompka buczy jak masz odkrecony jakis kran. Jak zakrecisz to powinna przestac.
no wlasnie au mnie buczy caly czas