Marcino81 Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Przyczepę posiadam od marca 2019r., jest to Burstner Fun 390 TK z 2000roku, masa własna 790kg, DMC 1000kg. Zaliczone już kilka dłuższych i krótszych wyjazdów. Poniżej kilka zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojus Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Super przyczepka! Jak sprawuje się daszek? Kupiłem taki na weekendowe wypady. Tyle zastała mnie koniec sezonu i jeszcze nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Daszek na krótkie wyjazdy super. Deszcz też nieźle znosi tylko wiatr mu nie służy Na dłuższe wyjazdy czy z gorszą pogodą rozstawiam przedsionek pełny. Przyczepa dziś udała się na zimowy odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandrol Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Gratulacje! Fajna, zgrabniutka No i nowy właściciel dba o nią co pokazał w wątku z uszczelnieniem. Tak trzymać! 7 godzin temu, Marcino81 napisał: Przyczepa dziś udała się na zimowy odpoczynek Po lewej zapasowy holownik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Holownik na zimę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaśki Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 19 godzin temu, Marcino81 napisał: Deszcz też nieźle znosi tylko wiatr mu nie służy Jeżeli jest to daszek z JULA to proponuję kupić solidniejsze linki i śledzie (po dwie linki na każdy słupek). I wiatr już nie będzie straszny Dodatkowo polecam wywiercić mały otworek w plastikowych podstawkach słupków. Ja niestety tego nie zrobiłem i po pierwszym deszczu tylko przetarłem słupki...bez wylania wody ...niestety teraz są zardzewiałe...a tak woda miałaby samoistne ujście Generalnie jestem z tego daszka zadowolony już od czterech lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 10 minut temu, Jaśki napisał: Jeżeli jest to daszek z JULA to proponuję kupić solidniejsze linki i śledzie (po dwie linki na każdy słupek). I wiatr już nie będzie straszny Dodatkowo polecam wywiercić mały otworek w plastikowych podstawkach słupków. Ja niestety tego nie zrobiłem i po pierwszym deszczu tylko przetarłem słupki...bez wylania wody ...niestety teraz są zardzewiałe...a tak woda miałaby samoistne ujście Generalnie jestem z tego daszka zadowolony już od czterech lat Tak mi się wydaje, że to daszek z JULA, jak kupowałem przyczepę był w zestawie. Co do dodatkowych linek i śledzi masz rację, sam o tym myślałem. Natomiast co do otworów to już jest za późno poprzedni właściciel też musiał tylko je przecierać bo są lekko pordzewiałe, ale pewnie je pomaluję, a przed tym pomyślę o otworach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojus Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Jak kupiłem w Goliacie. Do tego zamówiłem na aliexpres krokodylki do dodatkowego naciągu daszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 A jak te krokodylki się sprawuja przy silnych podmuchach wiatru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojus Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 W dniu 28.11.2019 o 13:47, mundek28 napisał: A jak te krokodylki się sprawuja przy silnych podmuchach wiatru? Jeszcze nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Moja Babina wróciła do domu. Sezon pod domem rozpoczęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek230482 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Nowy czerwony holownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @Marcino81 witaj sąsiedzie! Widzę blachy WL, ja jestem z Legionowa i mam Adrię w identycznym układzie i wymiarze W razie jakiejś sąsiedzkiej pomocy pisz śmiało Do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 22 godziny temu, raven napisał: @Marcino81 witaj sąsiedzie! Widzę blachy WL, ja jestem z Legionowa i mam Adrię w identycznym układzie i wymiarze W razie jakiejś sąsiedzkiej pomocy pisz śmiało Do zobaczenia na trasie Witam sąsiada 22 godziny temu, raven napisał: @Marcino81 witaj sąsiedzie! Widzę blachy WL, ja jestem z Legionowa i mam Adrię w identycznym układzie i wymiarze W razie jakiejś sąsiedzkiej pomocy pisz śmiało Do zobaczenia na trasie Witam sąsiada Kilka minut pracy, a bardzo poprawiło wygląd przyczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 A do czego służy ten podest na dyszlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi