Marcino81 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Godzinę temu, mundek28 napisał: A do czego służy ten podest na dyszlu? Poprzedni właściciel zamontował podest A na nim bagażnik na rowery. Ja bagażnik zdemontowałem, a podest przydaje się przy myciu, czy pakowaniu czegoś do bakisty, a i usiąść można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Środki przyszły to trzeba podziałać pod przyczepą Jeździć nie można to chociaż zabezpieczyć podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 @Marcino81 wystarczą Ci 2 puszki spraya na całą podłogę? Ja mam małą przyczepę, i po podłodze wychodzi mi 2x4 czyli 8m2, a zużycie tego spraya to 0,5 m2, czyli wychodzi mi 16 puszek! (O zgrozo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 3 godziny temu, raven napisał: @Marcino81 wystarczą Ci 2 puszki spraya na całą podłogę? Ja mam małą przyczepę, i po podłodze wychodzi mi 2x4 czyli 8m2, a zużycie tego spraya to 0,5 m2, czyli wychodzi mi 16 puszek! (O zgrozo) Dziś mogę śmiało powiedzieć że nie wystarczą 958 zostało, a 9735 domawiam jeszcze 3 puszki bo zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Podobno 400ml na m2 a w puszce jest 500l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 @Marcino81 a jaką masz powierzchnię do pomalowania? Te 400ml/m2 to przy jednej warstwie, czy tyle idzie na dwie warstwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Przy jednej warstwie. Ja w miejscach newralgicznych jak narożniki, czy okolice nadkoli, tylna część podłogi i dookoła dałem szerzej i podwójnie 958. Oczywiście tam gdzie są łączenia płyt itd. też. Myślę że nie zaszkodzi. Resztę 9735 zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 A jak i czym odtłuszczałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Benzyną ekstrakcyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dwa dni, ale się opłacało. Podłoga zabezpieczona. Polecam środki Dekaphon 9735 i 958. Fajnie się z tym pracuje nawet bez kanału jak widać na powyższej fotce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Jak robiłeś? Najpierw na całość 2 warstwy Dekaphonu w sprayu a potem na to w newralgiczne miejsca jeszcze 958? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Tak, a dodatkowo z uwagi na to że zostało mi 958, dałem dookoła taką szerszą opaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Pierwszy wyjazd nowym ciągnikiem. Spisał się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Bardzo ładna i zadbana przyczepka. Świetna na objazdowki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino81 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Dzięki za dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi