Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A tam w ogóle jeszcze jest jakiś kemping ??? 

Jeżeli istnieje, to na początku Szczyrku był taki kemping: http://wedrowiec.com/noclegi/beskid-%C5%9Alaski/camping-'skalite'-w-szczyrku.html

Ale jak widać, wpis jest sprzed prawie 10 lat.....  ja osobiście nigdy nie widziałem samochodu z przyczepą ani kampera w Szczyrku....  Każdy jedzie do Wisły :) Szczyrk umarł dawno temu i na razie nic nie wskazuje na jego rychłe odrodzenie. Choć podobno Słowacy sie starają.... powtarzam - SŁOWACY, nie Polacy :oslabiony:  

Opublikowano

Szkoda że nie ma :oslabiony:  A pytałem się dlatego że spojrzałem przypadkiem na mapę i patrze a tu rzut beretem od Brennej, myślę nigdy tam nie byłem więc zapytać trzeba, może by się udało tam wybrać ale tylko chyba wycieczka rowerowa lub wynajęcie jakiejś kwatery wchodzi w grę. Dzięki za informacje.

Opublikowano

W Szczyrku kemping nie działa od lat. Byliśmy tam chyba w czerwcu tego roku. Wszystko pozamykane, zarośnięte, żadnej info. Podobno był to kiedyś bardzo dobry kemping ale się "nie opłacał".

Opublikowano

ale się "nie opłacał".

Jak wszystko w Szczyrku. A już najmniej inwestycje się opłacały..... więc teraz wygląda jak wygląda.....   :pad:

Opublikowano

Witam, od kilku dni poszukuję kempingu w okolicach Szczyrku, Wisły na wypoczynek zimowy. Znajomi przyjeżdżąją i chciałem im pokazać fajną miejscówkę zimową w Beskidach. Może ktoś kojarzy kemping w promieniu do 20 km otwarty zimą? Brenna- zamknięte. Z Polany Sosny za daleko.

pozdrawiam

Opublikowano

Próbuj atakować Jonidło w Wiśle. Ale rok temu na sylwestra nie zgodzili się przyjąć kilku zestawów. Recepcjonistka wygadała się, że "kazali jej mówić, że nieczynne " :)

Opublikowano

Ktoś powie coś więcej jak ten Bartek zimą wygląda?

Opublikowano

Ktoś powie coś więcej jak ten Bartek zimą wygląda?

Pewnie śnieg leży......  :lol2:

:-]  :-]  :-]  :-]

Opublikowano

Domek to ja mam swój ;)

Chodziło mi o to czy ktoś wie czy i jak jest ten kemping przystosowany do przyjmowania przyczep zimą.

Tzn. ma ogrzwaną łazienkę, kuchnię, miejsce do zmywania naczyń itp.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, dzwoniłem dzisiaj do Jonidła w Wiśle i odpowiedź była negatywna. Koniec października zamykają. O Bartku w  Ustroniu nie słyszałem nawet, jutro się skontaktuję. Jest mi trochę wstyd przed Niemcami, że u nas tak słabo z bazą kempingową. Propozycja pierwsza to Czechy, lub Słowacja. Ja na to, że u nas jest kilka fajnych kempingów zimowych i ....... W Zakopanym kemping pod Krokwią - stan żałosny, okolice Szczyrku -brak, Polana Sosny i kemping koło Jeleniej Góry to wszystkie możliwości. W Spindlerowym, czy Harrachovie stoją polskie kampery i przyczepy, dlaczego nie u nas?! pozdrawiam

Opublikowano

Domek to ja mam swój ;)

Chodziło mi o to czy ktoś wie czy i jak jest ten kemping przystosowany do przyjmowania przyczep zimą.

Tzn. ma ogrzwaną łazienkę, kuchnię, miejsce do zmywania naczyń itp.

Przecież masz PRZYCZEPĘ :]  :fuck:  :yay: