Przemek78 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam serdecznie , poszukuję boczną ściankę do namiotu patrząc na drzwi wejściowe - prawą stronę, namiot best camp z 2012 roku, mam w tym miejscu dostawkę na rowery z której nie korzystam i zostaje mi dziura, może ktoś ma jakieś namiary na sklep albo chce odsprzedać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepciak Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jak nie trafisz na chętnego gotowego na odstąpienie bocznej ściany to udaj się do firmy "Żagiel" znanej z szycia namiotów i przedsionków do niewiadówek - to ci pomogą. "Żagiel" znajduje się przy bocznej ulicy od Puckiej w Gdyni - pierwsza w lewo jadąc od ul. Hutniczej w kierunku ul. Unruga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej_p Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Naprawialem u nich swoj przedsionek, polecam bo zrobili co mieli zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek78 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 dzięki, jechać do nich z namiotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joggi Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 dzięki, jechać do nich z namiotem? Przemek.W redzie robili mi naprawki w zeszłym roku a właściwie lift bo pedantyczne mam podejście naprawdę polecam.tel.601913071.A jak Twoja wyprawa do Chorwacji się udała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek78 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Przemek.W redzie robili mi naprawki w zeszłym roku a właściwie lift bo pedantyczne mam podejście naprawdę polecam.tel.601913071.A jak Twoja wyprawa do Chorwacji się udała? Tylko że ja nie mam bocznej ścianki i kwestia jest taka czy w tej Redzie uszyją?? i czy muszę mieć np. drugą na wzór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joggi Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Uszyją,przedsionek raczej cały musisz dostarczyć.Zadzwoń i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeBob Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 A może wymiana dostawka za ściankę, jaki rozmiar tej dostawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi