zibenio Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Cześć. jestem tu świeżak i chciałbym się podpytać bo chciałbym podmalować moją przyczepkę , a mianowicie chciałbym zmienić kolor pasków które mam wzdłóż przyczepki Akualnie mam pomalowany bok na biało i chciałbym nadać akcent w kolorze niebieskim aby odswiezyc troche ją z zewnatrz Moze ma ktoś jakieś pomysly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Najlepiej namówić folie Oracal do przetłoczeń masz ją w różnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibenio Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 a gdzie to sie zamawia? moze jakis link i ile to mniej wiecej kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 @zibenio Jeżeli masz dostęp do Internetu wpisz do Google frazę > folie oracal gdańsk Pozdrawiamy, Ir & Ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Najlepiej namówić folie Oracal do przetłoczeń masz ją w różnych kolorach Jak dobrze namówisz to sama przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel DJR Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Podstaw na jakimś osiedlu grafii możesz mieć jakie tylko autorom przyjdzie do głowy . A na poważnie: folia jest dobrym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jak dobrze namówisz to sama przyjdzie oj Ed czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibenio Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Najbardziej ekonomiczna wersja to Grafitti )) A tak na serio to moze mazne cos farba na probe a na zlocie se pogadamy co i jak i za ile )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cathay Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 A tak na serio to moze mazne cos farba na probe a na zlocie se pogadamy co i jak i za ile )) Weź 10 puszek farby i skrzynkę wódki. Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornak Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Weź 10 puszek farby i skrzynkę wódki. Damy radę A nie lepiej odwrotnie 1 duza puszka a reszta to skrzynki wtedy i kolorek będzie załapany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibenio Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Hehe może i tego 10 i tego 10 to pomalujemy wiecej przyczep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornak Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Moze juz przywykłem do tego koloru i nie widzę potrzeby malowania zeby były tylko niebieskie paski- to jej wcale uroku i nowoczesnosci nie doda a bedzie wyglądac jak stara pudernica w nowym opakowaniu.Po tych paska własnie mozna pozna miedzy innymi jaki to rocznik przyczepy,wiec jak nie wiesz co z kaską zrobic to patrz wyzsze posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi