Robert1975 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam, Uprzejmie proszę o Wasze opinie na temat tej przyczepy, ma służyć 2 osobom dorosłym oraz dziecku http://otomoto.pl/inny-inny-przyczepa-kempingowa-4os-krotka-przedsi-C34114555.html Z góry dzięi za info oraz czy gra warta świeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatadyrektor Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na zdjęciach nie widzę nic co by mnie zaniepokoiło. Cena dobra, także tylko jechać i oglądać..., ja bym się uwijał, bo jak budka ok. to dośc szybko się sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ma też łóżko piętrowe, tylko że może być tak że do wykorzystania przez dziecko lub lekką osobę, no ale jest. Jest też stabilizator i to w takiej małej przyczepce, i kibelek opróżniany z zewnątrz i to po drugiej stronie przedsionka. Jak masz blisko to jedź i zobacz Ma też silnik i automatyczną skrzynie biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert1975 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dzięki, jadę, relacje zdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert1975 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 hmm, byłem , widziałem , przyczepka spoko, jade po raz drugi...zaliczkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert1975 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 odbiór w środe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary11 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Z przed nosa zabraleś budkę mojemu szwagrowi Niech się dobrze sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert1975 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 o kurcze, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi