piotr1343 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 http://allegro.pl/hobby-excellent-495-i4294237078.html nalepka jest z naszego forum wlasciciela prosze o kontakt bo nr podany w ogloszeniu nie odzywa sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Witam ! To akurat bardzo łatwo odszukać Jony3220 Np. post: http://forum.karawaning.pl/topic/16195-rzewnica-28-30marca-2014/?p=360205 Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Kristofer (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1343 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 juz jestem umowiony z jony3220 byc moze wruce nowym nabytkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel DJR Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 juz jestem umowiony z jony3220 byc moze wruce nowym nabytkiem Tylko ZWRÓĆ UWAGĘ JAK będziesz zwracał uwagę na przyczepę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tylko ZWRÓĆ UWAGĘ JAK będziesz zwracał uwagę na przyczepę Dokładnie! To, że z forum, nie oznacza pewniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO7 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ktoś niedawno tu napisał, że gdyby budka była cacy, to forumowicz wystawił by ją na naszej giełdzie ogłoszeń- a tu jej nie ma . Dlatego proponuję wzmożoną czujność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1343 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 wiadomo przejade sie zobacze i opisze nadal mam swego elddisa jeszcze go nie sprzedaje puki nie kupie innej moze nie jest perfekcyjny ale pewny i wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ktoś niedawno tu napisał, że gdyby budka była cacy, to forumowicz wystawił by ją na naszej giełdzie ogłoszeń- a tu jej nie ma . Dlatego proponuję wzmożoną czujność. Udostępnij mi swoją przyczepę. Przejadę z nią w odpowiedni sposób po krajowych drogach, zostawię pod chmurką i za miesiąc opiszę jaką to padakę chciałeś mi wcisnąć . Każdy kij ma dwa końce. Dla mnie ogłoszenia forumowe mają taką samą wagę jak allegro. Zresztą ile to przypadków że kumpel sprzedał auto kumplowi - idealne, no ale jednak po czasie coś wyszło i potem pretensje... Dlatego mnie brak ogłoszenia na forum nie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO7 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tomii, niby masz rację. Lecz muszę Cię zmartwić: trzech rzeczy nikomu nie udostępnię . Jedną z nich jest właśnie moja buda. Ale jak byś mi już za nią zapłacił, to możesz jeździć z nią w jaki tylko sposób chcesz i możesz nawet nią w jeziorze parkować. To tylko sprawa ewentualnego nabywcy co zrobi ze swoim nabytkiem. Póki co, moja nie jest na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 nadal mam swego elddisa jeszcze go nie sprzedaje puki nie kupie innej No popatrz... A dałbym głowę, że widziałem Twoje ogłoszenie o sprzedaży Eldisa, które jednak nie ukazało się na forum z powodu uchybień regulaminowych Mam wrażenie, że tę budkę już "kupiłeś". Przynajmniej w myślach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1343 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Chec wystawienia na sprzedaz nie oznacza jeszcze sprzedazy z nikim nie podpisalem umowy prawnie jest jeszcze moja i tak narazie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi