Ciutek Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Witajcie!Godzinę temu przyjechałem z Center-Campu z Bierunia do domu. Odebrałem tam dzisiaj Fendta Saphir 450 z 2004r. DMC1300kg.W czasie dwóch tygodni oczekiwania na odbiór dozbroiłem ją w solar 100W z akumulatorem żelowym, zbiornik na wodę 70l. Dzisiaj kupiłem trochę gadżetów i akcesorii tj. wagę na dyszel, zbiornik na szarą wodę, chemię do WC, gniazdo CEE no i lusterka do samochodu. Z Bierunia do domku (Rabki) Jechało mi się przywoicie bo pogoda dopisywała.W Bieruniu, zaraz po wyjeździe z Center-Campu spotkałem się z Jurkiem http://forum.karawaning.pl/user/1817-bernadettajerzy/, któremu dziękuję za pomoc i cenne wskazówki. Poniżej kilka fotek jeszcze z ogłoszenia o sprzedaży i dwie z dzisiaj :-) Pozdrawiam, Ciutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Bardzo ładna budka, Gratulacje! Życzymy wielu ekscytujących wypraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Gratuluje zakupu , bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalAndrychow Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 gratuluje fajna budka oglądalem ją 2 razy żonie niestety nie spasował układ. dobry zakup pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz724 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Super wygląda do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Piękna przyczepa. szerokości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi-tom Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ze zdjęć fajnie wygląda no i extra że FENDT- dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzzb Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Gratuluję fajna budka, też początkowo chciałem fenda ale 470. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosołek Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 tylko gratulować ! niech służy - piękna cepka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Super fajna, przestromnna cepka, GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon35 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Piękna cepka. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciutek Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dziękuję bardzo za miłe słowa! Od dziś zacząłem ulepszenia, tj. zakładaną blokadę hamulca najazdowego abym mógł cofać bez przeszkód tj. bez zadziałania hamulca najazdowego, a że garaż na cepkę mam pod górkę to w sobotę przy pierwszym parkowaniu nieźle dorzeźbiłem sprzęgło. Poza tym radio samochodowe z głośnikami, ledy zamiast żarówek i taśmy ledowe (czekam na dostawę z modernhome). Roboty co nie miara, ale lubię taką dłubaninę ;-) Do zobaczenia gdzieś na kempingu! Ciutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Piękny domek gratulujemy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BERU Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Gratulacje oby służyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbudzilek Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ciutek gratulacje , jak wiesz my też ją oglądaliśmy ale nam nie pasowała sypialnia naprzeciwko wejścia i DMC. My już mamy rejestrację za sobą a wszelkie ulepszenia dopiero na wiosnę. Do miłego spotkania jak będziesz w drodze na Mazury daj znać chętnie się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi