david_dv Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 http://allegro.pl/knaus-sudwind-440-namiot-isabella-super-stan-i3874175240.html co możecie o niej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ładny zadbany egzemplarz, czyściutko aż miło popatrzeć, z rąk prywatnych. Wyposażenie też extra, ale zależne od sieci 230V. W sumie nie ma się czego czepić no, może tych "4 osób" - w salonce jest to możliwe ale w kraju pigmejów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 właśnie szukamy salonki myślę że w 2+1 damy radę się wyspać na wakacjach stan cepki też wydaje mi się być ok patrząc na fotki a na co konkretnie zwrócić uwagę w knausie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Miałem dwa Knausy i jakoś nie zauważyłem jakiś newralgicznych miejsc na które trzeba szczególnie zwracać uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 no to fajnie zostaje tylko jechać 200 km i zobaczyć ewentualnie brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalKJ Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 http://allegro.pl/knaus-sudwind-440-namiot-isabella-super-stan-i3874175240.html co możecie o niej powiedzieć Jeśli masz świadomość uchylnej umywalki, KNAUSy to świetne przyczepy, podobno czy starsze, tym trwalsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 to znaczy że kapie z niej na kibelek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Coś tam kapie, ale ja żadnych szkód z tego tytułu nie zaobserwowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Coś tam kapie, ale ja żadnych szkód z tego tytułu nie zaobserwowałem. a ty masz ten sam model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja mam 440 ht, ale umywalka jaki cała ubikacja prawie taka sama. Tu masz link do opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 a powiedz mi jeszcze czy vw passat b5fl kombi 131km da sobie radę jakiej długości jest ten model bo nic nie napisane i czy cena nie jest zbyt wysoka jak za ten rok jak się ciąga cepkę z takim ściętym przodem przesłał mi parę fotek ale nie wiem jak je wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Auto da rade a budke z tym kształtem i AKSem ciąga się bardzo dobrze Co do ceny to jeśli ta jest odpowiednikiem świetnego stanu to dobrze Za dobry sprzęt trzeba odpowiednio zapłacić a tanio to sie kupuje ... jak by to ująć "okazje" Co do umywalki to miałem obydwa rodzaje tj podnoszoną i narożnikową W sumie rzeczy nawet ta podnoszona lepiej się sprawdzała niż narożnikowa Mimo że czasem z niej coś kapnie na kibelek to jest duża foremna i nie przeszkadza w użytkowaniu kibelka, a narożnikowa jest jakby za mała i niekształtna i ta szafka narożna pod nią potrafi przeszkadzać wysokim osobą podczas korzystania z "tronu" Trzeba nogi skosem trzymać Ogólnie też pomieszczenie łazienkowe jest większe przy podnoszonej, choć tu sporo zależy od układu budki i usytuowania samej łazienki Na osi zawsze są mniejsze przez nadkole a narożnikowe większe Niby drobiazgi ale takie właśnie są moje spostrzeżenia Edytowane 12 Stycznia 2014 przez kit (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 fajnie dzięki za wypowiedź a orientujesz się jak wrzucić fotki na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 W prawym dolnym rogu odpowiedzi masz "więcej opcji" a potem na dole masz "przeglądaj" i "załącz plik" i po sprawie Myśle że dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_dv Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 przesyłam dodatkowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi