marek Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Trochę humorystycznie ,ale doraźnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 marek, możesz jasniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted November 28, 2007 Author Share Posted November 28, 2007 Na fotce widać (dałem strzałki),że właściciel z pęknięcia zrobił roślinkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Teraz już widze sory A ja widziałem lepszy patent : przyczepka była po wypadku . Miała zniszczony bok i na 3/4 długosci była przyklejona biała plexi przyozdobiona słoneczkiem ,chmurką ,piaseczek itp. ot taki widoczek zachodzącego słoneczka .Zdaleka jakoś to wyglądało ale z bliska tragicznie.Niemniej podziwiam pomysłodawce tego pomysłu bo widać było ,że dużo czasu w to włożył. A było to zrobione z dwóch stron . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts