nomadka Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasjonat Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ale że co?.... Dostał eksmisje z Rovaniemi? Czy to znaczy że Św. Mikołaj zagości u Nas na dłużej??!! Ale ja już nie mam pieniędzy na prezenty!! Też Życzę Wam Wszystkim przy okazji Wesołych Świąt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comsio Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 To ja już napiszę , bo mają prąd wyłonczyć ZDROWYCH ,WESOŁYCH ,POGODNYCH ŚWIĄT , I SPEŁNIENIA MARZEŃ W 2014 ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_b Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zdrowych, pogodnych świąt oraz szczęśliwego nowego 2014 roku i przynajmniej tyle samo szwendaczki jak w tym roku z ogonkiem lub domkiem na plecach. HOO HOO HOO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ja również życzę Wszystkim zdowych, szczęśliwych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia w rodzinnym gronie i smacznego jajeczka bo śniegu chyba nie będzie .... ojoooooj popitoliło mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brat Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ze świątecznymi życzeniami ... może któryś z kolegów też tak kocha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dobrze, że cepka nie była podpięta, jeszcze raz wszystkiego naj naj naj dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Naj lepszego zdrowych i spokojnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku 2014 życzy Tomasz Madzia i Emilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 I tego życzę wszystkim i każdemu z osobna Wesołych Świąt !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zdrowych i wesołych świąt :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo63 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) nawiązując do tematu Idą Święta ...każda buzia uśmiechniętai owego uśmiechu w te Święta jak i cały Nowy Boży 2014 Rok Wam wszystkim skład polo63 życzy:) Edytowane 18 Grudnia 2013 przez polo63 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100pa Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Wszystkiego naj naj naj w te najpiękniejsze ze Świąt Edytowane 19 Grudnia 2013 przez 100pa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybki Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 kolejne święta, ale ten czas za...la lalalala wszystkim znanym i nie znanym życzę zdrowych spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia najlepszej zabawy sylwestrowej wszystkiego dobrego i zdrowia w nowym 2014 roku i oczywiście jak najwięcej szczęśliwych wyjazdów ryba78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnionSkin Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 I ja składam życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych świąt takim akcentem dla kierowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian1949 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 ZDROWYCH RADOSNYCH ŚWĄT BOŻONARODZENIOWYCH ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi