dudek_t Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Czołem załogo! Z racji powiększenia rodziny i coraz szybszego zbliżania się wiosny zaczeliśmy się rozglądać za większym domkiem. Nasza Avento 350 ma tylko jedno łóżko i zwyczajnie jest za mała. Myśleliśmy nad kupnem nowej przyczepy ale w sumie i tak nie miałbym czym ciągać wymarzonego modelu (konieczna zmiana samochodu + prawko B+E) więc postanowiliśmy poszukać czegoś na 2-5 lat. W związku z tym im taniej tym lepiej Zupełnie przypadkiem znalazłem dzisiaj to: http://www.przyczepy-campingowe.bialystok.pl//ogloszenie/172/TEC-TOUR Co o niej sądzicie? Niepokoi Was coś na zdjęciach? Jutro pojadę ją obejrzeć i chciałbym wiedzieć czy muszę na coś konkretnie zwrócić uwagę. Na moje oko to podejrzanie niskie DMC. Z jednej strony super - mogę ciągać Skodą ale z drugiej domyślam się że realna ładowność jest skrajnie niska. Orientujecie się ile taki model ma MW? Serdecznie proszę o opinię, mam nadzieje na świąteczny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) DMC nie jest niepokojące. Budka jest dla 4 osób, ale nie jest długa, symbol zdradza 420cm podłogi. W gruncie rzeczy, fotki profesjonalnie maskują wady, lub po prostu ich nie ma. Jakiś panel w łazience tylko zauważyłem a z tyłu jakieś ślady mocowania czegoś, może bagażnik na rower. Uwaga, może nie być kuchni ani lodówki Żarcik, ale poproś o fotki tych poważnych przecież elementów. Cena fajna. Teraz. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellos Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Oglądałem ją w maju, czy czerwcu zaraz po sprowadzeniu (wtedy wyceniana była na 22 kpln). WojtEwa żartobliwie zasugerował brak lodówki i kuchenki, ale spox - były na swoim miejscu. Pamiętam, że przerabiali przednie spanie, gdzie nie było stolika tylko stałe łóżko. Wyglądała na suchą. Mnie nie ujęła trochę wytartą i zmęczoną podłogą oraz w mniejszym stopniu tapicerką (może było przed praniem jeszcze?). Dołożywszy zaś cenę to uznałem, że nic nie stracę jeśli poszukam dalej. Fakt, faktem, że chłop uczciwy i nawet gdyby coś się skichało to naprawi. Natomiast - z deko innej beki - jak przeczytałem wątek: http://forum.karawaning.pl/topic/15758-nasz-nowy-burstner/ To się załamałem ;-). Jak kupię podobnego Burstnera (nawet 1-2 latka młodszego) za 28-30 kpln - to wyjdzie jak nic "żem" frajer. A wrzutkę robię dlatego, że ten Burstner był tylko 1 kpln droższy od tego Teca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Marcellos, dziękuje za rzeczową opinię. Ten Burnster Krixosa jest bajeczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellos Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Za tę kasę jest całkiem atrakcyjna. Zważywszy zaś na fakt, że nie poobijana i nie zniszczona to stanowi całkiem niezłą podstawę - na podłogę rzucisz nowe dywaniki, obicia (jeśli nie spełnią Twoich oczekiwań) wymienisz i będzie nówka sztuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi