Krixos Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Po tygodniu rozmów i negocjacji, dzisiaj staliśmy się posiadaczami Burstnerka 480 TK z 2003 r. DMC 1200 przy MW 954 więc przyzwoita ładowność, a i Viatol mnie ominie. Wreszcie przyczepka prawdziwie pięcioosobowa, bo poprzednia potrzebowała własnoręcznych modyfikacji i dobudowy piętrusa. Teraz każdy z dzieciaków ma swoje łóżko. W skrócie mówiąc całość z dyszlem prawie 7 m. W środku troszkę ponad 5 m długości i 2,1 m szerokości więc powierzchnia znacznie powiększona. Całość suchutka i pachnąca. Kupiona od dotychczasowego użytkownika, a nie od pośrednika/handlarza itp. Niestety, tez będzie opatulona w pokrowiec stała i czekała na wiosnę a my najchętniej już byśmy pojechali ją dokładnie wypróbować w terenie Poniżej kilka fotek : Zdjęcia troszkę przemieszane , głównie od poprzedniego właściciela ściągnięte ale na hali w której ją trzymał mało fotogeniczne otoczenie a na zewnątrz za ciemno Budka jest troszkę obita przez grad ale miało to też odbicie w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 No ładne cacko no no no :yes: :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Krixos gratulacje! Sliczna... taka mi się bardzo kiedyś spodobała ale nie zdażyłem dojechać. Z takiej seri jak moja czyli Fun. Radzę jednak po koleżensku, podjedż na wagę bo z tą MW to wg mnie lipa. Pozdrawiam, niech się prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 piekna niech sie dobrze spisuje i daje dużo radości dla ciebie i rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi200 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 śliczna oby się dobrze prowadziła i do zobaczenia w trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prusiak Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Gratulacje. Podczas moich poszukiwań była w kręgu moich zainteresowań. Ale ostatecznie jest większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Super. Życzę bezawaryjnego użytkowania. Jak mówią "Ile wyjazdów tyle powrotów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 gratuluje serdecznie, mam model mniejszą zważ ją koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zdradzisz ile dałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Co do ważenia to oczywiście w planach, tylko jak myślicie : Na wage teraz, jak jest puściutka czy po wrzuceniu wyposażenia ? Po wczorajszej, krótkiec co prawda przejażdżce ok 10km, stwierdziłam, że jedzie się łatwiej niż z poprzednią która nominalnie była o ok 200 kg lżejsza, CO do ceny to 19 tys PLNów , więc myślę że nie przepłaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gratulacje Budka bardzo fajna i cieplutka. Negocjacje tydzień, a ile jej szukałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 W sumie znaleziona zupełnie przez przypadek. Dwa razy pojechałem do Bierunia bo Center-Campie mieli coś przywieźć z piętrusami, ale albo mieli z układem środka który mi nie pasował, a jak już coś fajnego się pojawiło to cena była poza zasięgiem. Wieczorkiem z nudów popatrzałem w necie i się trafiła. A że prawie "za płotem" to się umówiłem i pojechałem pooglądać. Głównie chciałem tylko zobaczyć jak są pewne rzeczy rozwiązane w tym typie bo patrząc po cenie spodziewałem się jakiegoś "ideału" sprowadzonego na handel, ale po godzinie rozmowy i oglądania trzeba było zacząć myśleć o pozyskaniu kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Super Krixos, to się przynajmniej nie najeździłeś. Do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam ziomala Gratuluje zakupu- przyczepa wygląda bardzo ładnie i coś czuje ,że najszybciej to my się spotkamy- w Tychach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam ziomala Gratuluje zakupu- przyczepa wygląda bardzo ładnie i coś czuje ,że najszybciej to my się spotkamy- w Tychach Witam , witam Dzięki za pochwałkę, a co do spotkania to zawsze chętnie , chociaż w Tychach to pewnie prędzej w knajpce przy piwie niż w plenerze z przyczepami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi