maniek72 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam W roku 2006, znalazłem na półwyspie Helskim przyczepę którą ktoś porzucił, a szabrownicy zrobili resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Fajna , z oryginalną klimą i nie trzeba się martwić czy zatykać wywietrzniki na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary11 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Cytrynki w tajnym stanie i nie zajumili A powoli deficyt na nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosołek Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 było zapiąć i do siebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ciekawe, czy przecieka ? Maniek robiłeś próbę wody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wachmistrz77 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 A jakie zabezpieczenia! nawet nie ma co myśleć o podprowadzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ale faktycznie ją ogołocili. Dziwne, że felgi się ostały, przynajmniej jedna, bo drugiej nie widzę. Ciekawe kiedy za ramę się wezmą. Najpierw pójdą chyba ściany na opał (zima nadchodzi), to zrobi jedna ekipa, a później druga ekipa złomiarzy dokończy dzieło. Będzie wolne miejsce parkingowe, ale nie radził bym Kolegom z niego korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek72 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 było zapiąć i do siebie:) Rosołek, nie miałem haka Ciekawe, czy przecieka ? Maniek robiłeś próbę wody ? Faktycznie, mogłem zrobić, ale nawet jak by się okazała szczelna to był by problem z pdpięciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Dlatego ja hak zawsze wożę w bagażniku. Nigdy nie wiadomo co i kiedy się trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wachmistrz77 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Doprawić skrzydła i niech leci...heeen za morze - taki prezent od słowian dla skandynawów ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek72 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Dlatego ja hak zawsze wożę w bagażniku. Nigdy nie wiadomo co i kiedy się trafi W obecnym samochodzie również mam odpinany i leży w bagażniku, ale wtedy nie maiałem zamontowanego. Jak bym miał hak to kto wie może ta przyczepka była by moją pierwszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ale zaczepu do haka nie ma, sam dyszel, kuń by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek72 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Port Widzę, że wątek ,o braku zaczepu tobie umknął A jakie zabezpieczenia! nawet nie ma co myśleć o podprowadzeniu Takiego sposobu, jak zabezpieczyć przyczepę przed kradzieżą nikt na forum nie podał Ale zaczepu do haka nie ma, sam dyszel, kuń by się przydał szybciej bym zamontował zaczep i hak, niż załawił kunia Edytowane 22 Listopada 2013 przez maniek72 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jakiś kuń stoi na drugim zdjęciu w tle przed bramą, albo to kobyła ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Dobra. Widzę, że temat się wyczerpał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi