PIOTREK_383 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Cześć, mam przyczepę Solifer 450 i muszę do niej kupić szczęki hamulcowe, łożyska kół i bęben hamulcowy. NIe wiecie, gdzie dostanę te części do tej przyczepy? Jest ona z 1988r. Proszę o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Myślę kolego ja uzupełnisz profil skąd jesteś ,będzie nam łatwiej ci pomóc ,gdzie się zgłosić bo serwisów jest pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inhalt Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nie kupujesz szczęk to przyczepy Solifer 1988 r, tylko do konkretnej osi. Odczytaj jaką masz oś i do niej dobierz szczeki, łożyska itd. Osie we wszystkich markach przyczep są podobnie (prawie wszystkich) i najbardziej popularni są dwaj producenci. Jeszcze ze dwie firmy mniej popularne, a reszta to szczątkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
California Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam, kolega poszukuje bardzo rzadkiej w obecnych czasach części do osi Peitz, choć również spotykanej w przyczepach Hobby. W naszym kraju ciężko będzie pewnie coś kupić choć mogę się mylić. Dla ułatwienia w orientacji budowy tego typu osi masz tu schemat tej osi. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia. schemat osi Peitz Solifer.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon35 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 A tu kilka linków: http://forum.karawaning.pl/topic/15616-peitz-zamianaregeneracjaco-robic/ http://forum.karawaning.pl/topic/5412-uszkodzone-nadkole-hobby-400-1994-r/?hl=+naprawa +nadkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Cześć, mam przyczepę Solifer 450 i muszę do niej kupić szczęki hamulcowe, łożyska kół i bęben hamulcowy. NIe wiecie, gdzie dostanę te części do tej przyczepy? Jest ona z 1988r. Proszę o odp. Serwis Kielce < zerknij Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LMC Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 szczęki daj do regeneracji a łożyska to pikuś , jak są metryczne to i w Agromach dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi