Kielek Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Witam. Od tygodnia jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Hobbika 400 Jest to nasza pierwsza przyczepka i dzięki wskazówkom i pomocy kolegów z forum (podziękowania w temacie Forumowicze pomagają .......) sucha i sprawna . Mamy nadzieję że będzie nam długo służyć. Nie będę się rozpisywał co przerobić, co dorobić bo to pokaże życie. Na razie cieszymy się bardzo i do zobaczenia w trasie. Troszkę danych MW 850 kg DMC 1100 kg rok 2002 A jak wygląda oceńcie sami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Gratuluję. Oby dzielnie służyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo1 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Ładniutka! Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Piękna !!!! To teraz ciekawych wypraw życzę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Piękna przyczepka życzę długich i wspaniałych podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Dzięki mam nadzieję że będę się mógł osobiście podziękować osobom które mi pomogły w zakupie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi200 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 śliczna oby dobrze się prowadziła i do zobaczenia wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michodriver Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Super przyczepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Gratulujemy zakupu. Oby służyła jak najdłużej. Pozdrawiamy i do zobaczenia na trasie. Młody i Tusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 gratulacje ladnie wygląda i oby służyła bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Bardzo cieplutka przyczepka. Gratulacje i miłych przezyć w trakcie eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Gratuluję zakupu,wygląda jak nówka prawie,życzę miłego wypoczynku.Jaka była cena tego cacka o ile mozna zapytac z ciekawości i jak duzy jest TV,bo przymierzam sie do 32 cali i podpatrzyłem teraz gdzie go mogę zamontować,chociaz mam tam okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Gratuluję zakupu,wygląda jak nówka prawie,życzę miłego wypoczynku.Jaka była cena tego cacka o ile mozna zapytac z ciekawości i jak duzy jest TV,bo przymierzam sie do 32 cali i podpatrzyłem teraz gdzie go mogę zamontować,chociaz mam tam okno 18 tysi ale mam nadzieję, że ta informacja nie do skarbówki . Jeśli chodzi o TV to 22 cale i wydaje mi się, że to wymiar optymalny bo z większym chyba byłby problem z wysięgnikiem i dostępem do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam, Na zdjęciu wygląda dużo większy (na pewno chodzi o proporcje między TV a pomieszczeniem) Belmondo, ja chyba z tych 26 zejdę na 22 - 24 cale. A Ty nadal 32 ? Jeszcze jest kwestia wagi. Ścianki w cepce są komorowe (puste w środku, tylko ktarownica) Duży ciężar to trzeba by mieś uchwyt na wskroś (przez ścianę). Co z drugiej strony ? Śruby ? czy drugi uchwyt od zewnątrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Cześć. Ja też mam Hobbita, tylko wiekszego( takie potrzeby) 1999. A wasza bardzo ładna w środku. Oby sprawowała się jak najdłużej. Widze, ze masz juz nowy zderzak z tyłu, ale stary przód, tak jak u mnie. Pewnie 2002 to był właśnie przejściowy rocznik. Za to już jest nowy blat z pokrywami zlewu i kuchenki. Jest dużo funkcjonalniejszy niż poprzednie rozwiązanie, bo po otwarciu dostępu do kuchenki i zlewu nadal jest miejsce na blacie. A jaka jest faktyczna długość zabudowy w środku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi