mlody Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Witajcie. Po zeszłorocznym sezonie padła decyzja o sprzedaży przyczepki i kupnie kampera. Kamper kupiony został w maju lecz dopiero teraz wam go prezentuje ponieważ wymagał małego remontu, odświeżenia wnętrza i kilku modyfikacji. Nasz pojazd to Eura Mobil 590 hs z 1994 roku. DMC 3200, silnik 2,5 D wolnossący, wersja zimowa. Pozdrawiamy wszystkich i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Piękne cacko. Może za kilka lat też będę mógł zrobić tak jak Wy. Na razie to marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusia Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 ładne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLLINS18 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) ja tez sie zastanawiam na takim rozwiązaniem jak kamper Wasz jest elegancki Edytowane 15 Września 2013 przez COLLINS18 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Bardzo fajny, niebawem mam nadzieję go zobaczyć i opić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkiaa Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Super,gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxus Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) ładnie odnowione wnętrze. Jenak niepokoja mnie te zmarszczki nad drzwiami. Sprawdzone?? ...... Edytowane 31 Stycznia 2014 przez luxus (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 aleś luxus dopatrzył? Układ wnętrza ładny i.... mało spotykany. Ale te fale również ... niepokojące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxus Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Niepokojace i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekzg Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 spokojnie - znając Młodego to jestem przekonany, że sytuacje ma pod kontrolą a fale są tylko pozostałością po problemie. Czekam na wizję lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszorki Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Fajne autko, faktycznie to przemarszczenie nad wejściem jest niepokojące ale jeśli dobrze naprawione to już nie problem. Natomiast zapytam na ile osób jest zarejestrowany i jak z pasami dla pasażerów. My też ostatnio kupiliśmy kampera ale z innym układem i dla pasażerów są pasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxus Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Okaże się za jakiś czas, czy zostało to prawidłowo zabezpieczone. Może się czepiam ale tych fałdek zarówno przy ościeżnicy drzwi jak i oknie kuchennym jest za dużo. Niemniej życzę wiele przyjemności z kamperowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Te fałdki co niektórzy z was zauważyli to jak napisał Bartek pozostałości po problemie. Konstrukcja ściany była zgnita więc i poszycie odczuło to na własnej skórze. Szkielet ściany został wymieniony na nowy lecz poszycie zewnętrzne pozostało jednak pofałdowane. Zostanie już tak ponieważ mi to nie przeszkadza, a żeby zrobić to tak jak należy należało by wymienić całe poszycie ściany na nowe. Odnośnie pytania Myszorków kamper zarejestrowany jest na 6 osób do jazdy a pasy posiada tylko dla kierowcy i pasażera. Jak poinformował mnie zastępca komendanta wydziału ruchu drogowego u nas w mieście ( byłem u niego osobiście,oglądał układ wnętrza i przestudiował dowód rejestracyjny) pasażerowie jadący bokiem do kierunku jazdy nie mają obowiązku zapinania pasów bezpieczeństwa. spokojnie - znając Młodego to jestem przekonany, że sytuacje ma pod kontrolą a fale są tylko pozostałością po problemie. Czekam na wizję lokalną Wizja lokalna najprawdopodobniej w maju w Sławie. Będziemy na 100%. no Chyba że wcześniej się coś wykluje. Pozdrawiamy Edytowane 6 Lutego 2014 przez mlody (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi