asic-pawcio Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Witam, mamy ochotę na zmianę przyczepy, wypatrzyłam takie ogłoszenie i proszę o szybkie komentarze i opinię http://tablica.pl/oferta/przyczepa-campingowa-hobby-c10-CID5-ID3lwWW.html#7d72bad415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocer Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Co ta przyczepka ma na dachu? I dlaczego sprzedający pisze, że "dokłada lodówkę 12/230"? Oryginalnej nie ma w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Nie wiem o co pytasz? Moja praktycznie różni się tylko tym że ma meble drewniane. Ja jestem bardzo zadowolony. Dwa miejsca do spania ?! Ok, może i tak, ale spoko śpią 3 dorosłe. Z lodówką gratis to gościa poniosło lekko. Ona jest w standardzie w szafce pod kuchenką Hmm gdyby nie te białe meble ... ale to oczywiście moja opinia. Mam nadzieję że pojedziesz i posprawdzasz ją pod wzgl. technicznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asic-pawcio Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 wybieram się dlatego proszę o wszelkie opinie czy ogólnie jest warto się zainteresować, kobitka to sprzedaje, dokłada wszystko co miała w tej cepce...a białe...akurat mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Lodówka przecież jest, pod telewizorem. Chyba. Może zapasową "dorzuca" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 a co to jest na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 A to na dachu to taki psikus fotograficzny bo to jest dach werandy u sąsiada w domu za cepką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Lodówka przecież jest, pod telewizorem. Chyba. Może zapasową "dorzuca" . Pod telewizorem mamy szafkę , lodówka jest pod kuchenką. Pewnie dołoży inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Lodówka to standard. Nie ta osoba pisała ogłoszenie a chodziło o lodówkę standard. Natomiast przyczepa jest ptzegnita. Palce przeszły Mi na wylot przez podłogę przy przedniej ścianie. Jak bardxiej zainteresowanym opisem to proszę o info i jak będę przed kompem a nie telefonem to opiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asic-pawcio Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Właśnie właśnie, jeszcze raz wielkie dzięki Piotrze za poświęcony czas i pomoc w oglądaniu w/w cepki, no niestety tym razem się nie udało, a tak ładnie wygląda na fotkach będziemy szukać dalej Edytowane 15 Września 2013 przez asic-pawcio (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi