Maciej Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Witam, mam pytanie czy któryś z Szanownych Forumowiczów planuje jakieś jesienne, weekendowe spotkanie w pomorskim ? Może zorganizowalibyśmy coś wspólnie bardziej kameralnie lub mniej ? Mam nadzieję że znajdę jeszcze takich, którzy nie spakowali sprzętu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Coś mi się wydaje że nic z tego nie będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARYŚ Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Witam coś mało chętnych ale z naszej strony są chęci na jakieś spotkanko weekendowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółki Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Chętni są, ktoś coś planował na ostatni weekend września w pomorskim ale bliżej Kujaw chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkiaa Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Zapraszamy na spotkanie w Koczale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Zapraszamy na spotkanie w Koczale. Witam, wiem, dziękuję, obserwuję ten temat od samego początku ale termin niestety... na 99% nie dam rady i jestem mega zły z tego powodu !! Tym bardziej że w sumie to już sprzęt powinien być spięty i prawie w drodze... Życzę Wam udanej imprezy ! Jeszcze raz dzięki za zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi