ed Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Poszukuję schematu elektrycznego do przyczepy Beyerlabd Vitasse 400-2 z 1995 roku. Forma dowolna będę wdzięczny Ed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miglanc Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Ja mam schemat ale do Beyerland Vitesse 380/2 z 1992r. Jak Cię to urządza to daj znać czy przesłać ci zdjęcie schematu na emajla czy wolisz ksero. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ed Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Tak oczywiście. Myślę że ksero do lepszy obraz. Jeżeli to możliwe to powiększ to do formatu A4. Z góry dziękuję. Skan prześlij na adres ekrezel@poczta.onet.pl Jola i Ed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ed Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 Dalej szukam tego schematu. Ten z 380/2 jest zupełnie inny. Trochę rozgryzłem swoją instalację ale jeszcze mam sporo wątpliwości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szym Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Witam. Również poszukuje schematu instalacji elektrycznej tylko do beyerland vitesse 430D może wasz jest podobny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-STACH- Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Witam Czy byłaby możliwość przesłania takiego schamatu na maila ?? dopiero co kupiłem przyczepkę właśnie beyerlanda i zaczynam z nią przygodę Mój mail lordstaszek1@tlen.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ed Posted November 30, 2011 Author Share Posted November 30, 2011 To co mam ze schematów w załączniku instalacja elektr Byerland.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szym Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Dziekuje. Nawet kolory się zgadzają :-) w Vitesse 96' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-STACH- Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 a czy posiada może ktoś schamat instalacji w samej przyczepie ?? tzn tej ori 12V i 230 ?? bo niestety ale poprzedni wlasciciel mocno kombinował i trzeba to odkręcić... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ink_s Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Witam wszystkich. Posiadam od niedawna Beyerlanda. Gdyby ktoś potrzebował to mogę zeskanować i przesłać instrukcję obsługi wraz ze schematem podłączenia elektrobloku ZIG X7/X70. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-STACH- Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Witam jeśli byłaby możliwość przesłania wszystkich informacji jakie masz na temat przyczepki marki beyerland to chętnie przygarnę, ponieważ ciężko jest ze schematami jak również z podstawowymi informacjami na temat marki to "zbieram" wszystko mój mail: lordstaszek1@tlen.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ed Posted May 17, 2012 Author Share Posted May 17, 2012 Też reflektuję na schematy jeżeli możesz proszę o przesłanie ekrezel@poczta.onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ink_s Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Hej –STACH-, Hej ed, Wysłałem Wam na e-maila te schematy. Sam poszukuję informacji o Beyerland więc jeśli coś jeszcze mi wpadnie w ręce to dam znać na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjonat Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 (edited) mój mail: lordstaszek1@tlen.pl ekrezel@poczta.onet.pl A potem płacz że mam zaspamioną skrzynkę Koledzy . jak już publikujecie swe adresy na forach a nie na Priv'ach to dorzućcie w pierwszy człon adresu w nawiasie [nospam] . Jest masę spamerskich programów co wyławiają adresy z for i automatycznie przesyłają spam. Program sam nie wytnie dopisku typu [nospam] więc nic Wam nie podeśle , natomiast osoba zainteresowana adresem skuma o co biega i uszczupli podany mu adres o ten dopisek. Pozdrawiam Edited May 21, 2012 by pasjonat (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yacek1969 Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Witam Szanownych Kolegów. Właśnie kupiłem Beyerlanda 400-2 96 rok i potrzebuję schematu podłączenia centralki z zasilaczem albo fotek z natury,gdyż ten co ją od niego kupiłem przerobił okropnie całą instalację i wywalił oryginalny zasilacz .Ja doprowadziłem już instalację do porządku i wszystko na pokładzie działa ale chcę podpiąć tak jak w oryginale przez te przekaźniki które są w skrzynce a schemat który posiadam obejmuje tylko samą instalację bez skrzynki.Jeśli ktoś ma takiego beyerlanda i pomoże będę bardzo wdzięczny .Mój adres [nospam]fidanza@vp.pl :yay: :blagac: :thank: Pozdrawiam Edited July 16, 2013 by yacek1969 (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts