Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Planuję wyjazd do Chorwacji 20 lipca na kemping Punta Povile. Czy może ktoś z was ma informację na temat drogi którą najlepiej się wybrać oraz jakie koszta za winiety i pobyt na tym kempingu ? 

Opublikowano

Dzięki za szybką reakcji a którą trasą jechać ? Gdzie lepsze drogi ?

Opublikowano (edytowane)

Witam

Planuję wyjazd do Chorwacji 20 lipca na kemping Punta Povile. Czy może ktoś z was ma informację na temat drogi którą najlepiej się wybrać oraz jakie koszta za winiety i pobyt na tym kempingu

@maxmaj napisał:

Planuję wyjazd do Chorwacji 20 lipca na kemping Punta Povile.

Czy może ktoś z was ma informację na temat drogi...

GoogleMaps sugerują trzy trasy < patrz panel obok mapy, najedż kursorem

Nasz ostatni wyjazd < zapraszam do klikania dowiesz się więcej

... i pobyt na tym kempingu ?

kemping Punta Povile < zerknij

Pozdrawiam,

Edytowane przez ired (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Witam !

ired - czy jest miejsce, w ktorym jeszcze nie byles ???

Proszę bez złośliwości. Są na świecie ludzie, którzy dużo podróżują i wiele widziały, to jest całkiem normalne i nie powinno budzić zdziwienia.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam !

Proszę bez złośliwości. Są na świecie ludzie, którzy dużo podróżują i wiele widziały, to jest całkiem normalne i nie powinno budzić zdziwienia.

A gdzie tu zlosliwosc - dla mnie raczej pozytywne zaskoczenie, ze kolega ired, po raz kolejny zasypal nas garstka informacji, na temat miejsca o ktorym wlasnie piszemy - zreszta z kolega iredem koresponduje od czasu do czasu, wiec nie potrzebuje mu zadnych zlosliwosci sprzedawac jeszcze. Poza tym, gdyby to byla zlosliwosc, na pewno jakiegos emotikonka odpowiedniego bym dolozyl, a to bylo normalne pytanie, moze chcialbym pojechac w jakies miejsce, ze go jeszcze nie bylo  :ee:

Opublikowano (edytowane)

A gdzie tu zlosliwosc - dla mnie raczej pozytywne zaskoczenie, ze kolega ired, po raz kolejny zasypal nas garstka informacji, na temat miejsca o ktorym wlasnie piszemy - zreszta z kolega iredem koresponduje od czasu do czasu, wiec nie potrzebuje mu zadnych zlosliwosci sprzedawac jeszcze. Poza tym, gdyby to byla zlosliwosc, na pewno jakiegos emotikonka odpowiedniego bym dolozyl, a to bylo normalne pytanie, moze chcialbym pojechac w jakies miejsce, ze go jeszcze nie bylo  :ee:

@mafik napisał:

A gdzie tu zlosliwosc - dla mnie raczej pozytywne zaskoczenie < NO COMMENTS

Poza tym, gdyby to byla zlosliwosc,

na pewno jakiegos emotikonka odpowiedniego bym dolozyl, < emotikon używa młodzież w wieku chrystusowym

...a to bylo normalne pytanie, moze chcialbym pojechac w jakies miejsce,

ze go jeszcze nie bylo < podaj ades pocztowy,

wyślę dyskietkę z naszej podróży do Ameryki Południowej

@mafik rozumiem Twój sarkazm, tylko bez urazy.

Bląkasz się po forum jak zagubione dziecko we mgle nie umiesz znależć miejsca na urop, mimo mojej pomocy.

Najlepiej będzie jak zostaniesz w domu, lużniej będzie na drogach i kempingach.

Pozdrawiam serdecznie mimo wszystko, niestosowne wybryki to przywilej młodych gniewnych.

Edytowane przez ired (wyświetl historię edycji)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

@ired:

Ale ja jestem młody gniweny w wieku chrystusowym !!!

Co do błąkania się po forum - coż - nie każdy jest starym wyjadaczem jak Ty, każdy kiedyś musi rozpocząć swoją przygode, a to z karawaningiem, a to z motocyklem, itd...

Luzniej na drogach - jak czytam Twoje relacje i informacje o predkosci przelotowej, to zastanawiam się, czy chciałbym jechać z Tobą w kolumnie - obawiam się, że mój rozsądek i samochód nie wytrzymalby Twojego tempa.

Chyba bezpieczniej bedzie zeczywiscie, jak zostane w domu, a na pewno będę unikał tego samego kierunku co Ty, w tym samym czasie :)

Twoja pomoc jest niezmiernie przydatna i z miłą chęcią planując tegoroczne wakacje zaglądam do informacji, które udzielasz na forum, odnosnie kempingów. 

Edytowane przez mafik (wyświetl historię edycji)