Ataman70 Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Rytro Miejscowość na podkarpaciu nad rzeką poprad posiada dwa kempingi - jeden obok drugiego pierwszy - ogrodzony - przy drodze głównej ładny, schludny, zadbany, czysty z miłą obsługą i niedrogo. Jest mały - myślę, ze max. 10 przypep, aby nie było ścisku. za dwie osoby, autko i przyczepe zapłaciłem 21 zeta za dobę toalety - blaszane budki ze scianami z płyt OSB malowanymi olejną, ale czyste! kemping godny polecenia dodam,z e w krynicy górskiej, muszynie i w piwnicznej nie ma kempingu ale to nic, w Rytrze było bardzo fajnie. Atrakcją jest rzeka poprad - jak sie w niej kąpałem to była bardzo ciepła, aż dziwne. pozatem w zasięgu wycieczki rowerowej jest satry sącz - rowerkiem się jedzie wzdłuż rzeki, tylko 1 km główną drogą druga atrakcja - ruiny zamku - w zasięgu wzroku. pozatem liczne możliwosci spacerów górskich. do Krynicy 35 kilometrów drugi kemping był tuż obok - teren otwarty, bez dozoru, ale za to bezpośredni przy rzeczce i przy parasolkach z zimnym piwkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts