Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam jak w temacie jako że mam tylko ten wolny czas w sierpniu chciałbym zorganizować małe spotkanie dla tych którzy są chętni. Miejsce to jezioro Rogóźno w woj. Lubelskim miejsca będzie na ok 10 przyczep. Teren będzie ogrodzony. Wc jakoś załatwię, tzn jest muszę uruchomić wodę, miejsce do przygotowania posiłków też będzie. Gorzej z ciepłą wodą w prysznicu ale może dam rade. Koszt to tylko taki żeby mi nie marudzili tj jakieś 5 zł za prąd od budy za dobę tj jak będziemy od soboty 25 do 28 wtorek to 15 zeta od załogi. Zapraszam bo było by fajnie się z Wami spotkać przy jakimś ognisku. Dojście do plaży będziemy mieli swoje. Jakieś 150 metrów przez lasek i masę komarów. Pozdrawiam.

Kurdę chyba w złym dziale napisałem, jak tak to proszę przenieść.

Edytowane przez stico80 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

a czy bez cepki można się dołączyć?

Mam tam działkę więc trochę głupio jechać parę metrów z przyczepą :)

Opublikowano (edytowane)

a czy bez cepki można się dołączyć?

Nie nie można , bo to jest karawaning .pl a nie jakiś działkowiec czy w domu i ogródku smiech.gif

spoko że można

No ale jak władza zezwala

To na władzę nie poradzę :]

Grzesiu fajnie byłoby się pewnie spotkać bo ostatnio to nawet pogadać nie było czasu :pub:

Piotrek , a coś więcej czyli

Data ??????????? Taka jak napisałeś by została ??????????

Bo napięty grafik mi moja jaśnie dziedziczka ustaliła laughing2.gif

A tak na marginesie fajna sprawa aby ludzie z lubelskiego się spotkali .

Edytowane przez zundapp600 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Data musi zostać bo ta piękniejsza połowa cały czas pracuje i w sobotę nawet do 19 jest w pracy tak więc sobota wieczorkiem grill na początek a posiedzimy tam do wieczora do wtorku.

Opublikowano

Data musi zostać bo ta piękniejsza połowa cały czas pracuje i w sobotę nawet do 19 jest w pracy tak więc sobota wieczorkiem grill na początek a posiedzimy tam do wieczora do wtorku.

we wtorek kiedy wracasz ? bo może bym zaglądnął "posprzątać" :hmm::-]

weekend planuje gdzieś wyskoczyć, ale w tygodniu mógłbym Was odwiedzić (oczywiście bez budki) :hmm:

Opublikowano (edytowane)

Nie nie można , bo to jest karawaning .pl a nie jakiś działkowiec czy w domu i ogródku smiech.gif

Tja Heniu nie da rady z budą bo mi się holownik powyginał ostatnio i stoi w warsztacie i się klepie :jump:

Ale w sobotę wieczór pewnie się wybiorę na Rogóźno tym bardziej że jest to moje jezioro(mojego koła wędkarskiego) więc tam jestem niejako u siebie

:)

Więc jeśli macie jakiekolwiek pytania dotyczące samego jeziora to również oprócz organizatora oczywiście służe pomocą

Edytowane przez geloo77 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

no i chyba dupa bo pogoda jak zwykle pokazała że czeka na takie chwile kiedy mam 3 dni urlopu.