Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam.

Poszukuję "ochotnika" który obejrzałby wyżej wymienioną przyczepę w Mielnie. Mam w jedną stronę 350 km. Czy jest szansa, że ktoś byłby skłonny pomóc?

http://www.tanikempi...id_vehicle=2867

Witam!

Z tym ochotnikiem to pewnie będzie mały problem..... :oslabiony:

Zanim zdecyduje się Kolega na "jakieś ruchy w kwestii zakupu" proponuję zapoznać się z podobnym wątkiem o tym sprzedającym:

http://forum.karawaning.pl/topic/2969-mielno-kkoszalina-tanikempingpl/page__p__67369__hl__tanikemping__fromsearch__1#entry67369

Opublikowano (edytowane)

A ponadto co napisał kolega wyżej, po raz setny powtarzam: Liche fotki=lichy towar.

W dobie aparatów 10Mpix zamieszczanie znaczków pocztowych w ogłoszeniu obligatoryjnie jest kpiną z każdego zainteresowanego.

Chcesz gadać z kim kto z Ciebie kpiny robi?

Po drugie... ta budka niema drzwi, są wyrwane i ma mnóstwo innych uszkodzeń, które są po prostu zamaskowane.

Edytowane przez WojtEwa (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Kolego, napisz do sprzedawcy, że jesteś zainteresowany zakupem - niech Ci prześle lepsze zdjęcia. Może nie warto sobie zawracać głowy ...

Opublikowano

Po drugie... ta budka niema drzwi, są wyrwane i ma mnóstwo innych uszkodzeń, które są po prostu zamaskowane.

Ale cena jest jaka jest. Może warto oglądnąć jeśli jest ktoś na miejscu :hmm: Może jednak warta jest uwagi :niewiem:

Kolego, napisz do sprzedawcy, że jesteś zainteresowany zakupem - niech Ci prześle lepsze zdjęcia. Może nie warto sobie zawracać głowy ...

Zdaje się, że Oni dalej nie odpowiadają na maile :oslabiony:

Opublikowano (edytowane)

Akurat na tej dziurze zamiast drzwi mi zależy.

Ale jeśli już teraz ktoś z Was widzi jakieś mankamenty to proszę piszcie.

Dla mnie najważniejsze jest żeby była szczelna. Z informacji jakie uzyskałem przyczepa była użytkowana przez in walidę stąd otwór po drzwiach o szerokości 87cm i brak łazienki po prawej stronie od drzwi. (stoi tam szafka).

Także dalej szukam ochotnika na oględziny i podwajam stawkę zupy chmielowej ;).

Edytowane przez _Siwy_ (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ale cena jest jaka jest. (...)

No dobra, ale o braku drzwi napisać powinien, co? To już taka hiena z tego rzetelnego inaczej sprzedawcy?

.

_Siwy_ już ci napisałem: mnóstwo innych uszkodzeń . Nie jesteśmy cytrynkami byś nas tak "wyciskał" :)

Co ze znaczków pocztowych więcej można wyczytać?

Chyba że wolisz: "Fajna buda, jak jej nie kupisz to ja ją kupię bo warta uwagi i na bank wsio jest ok" No?? :)

Działaj i jak zwykle : Obyśmy się na Twoją korzyść mylili.

Opublikowano

No dobra, ale o braku drzwi napisać powinien, co? To już taka hiena z tego rzetelnego inaczej sprzedawcy?

.

_Siwy_ już ci napisałem: mnóstwo innych uszkodzeń . Nie jesteśmy cytrynkami byś nas tak "wyciskał" :)

Co ze znaczków pocztowych więcej można wyczytać?

Nie chce nikogo" wyciskać", ale jak piszesz mnóstwo innych uszkodzeń to mniemam, że zauważasz je więc idąc tym tropem to chyba nie problem je wypisać/opisać?

Jak napisałem brak mi doświadczenia w tej materii. Z takich zdjęć potrafię kupić motocykl bo w tym siedzę, ale przyczepy niestety nie.

Zdrówka

Opublikowano

kolego _Siwy_ bardzo uparty jesteś i nie słuchasz za bardzo, parę osób w tym ja to napisało, że po jakości i rozmiarze tych zdjęć spodziewać się można po prostu zwykłej lipy.

przeczytałeś chociaż temat o tym sprzedawcy podlinkowany wyżej - bo ja tak - a nie mam zamiaru od niego wcale nic kupować?

jeśli ktoś daje takie zdjęcia to z ciebie jako kupującego jawnie kpi...

nie oczekuj nie naciskaj i wyciskaj, żeby każdy ci powiedział to i owo o przyczepie jak nawet nie załatwiłeś lepszej jakości zdjęć !

masz takie g... zdjęcia - czyli jakbyś nie miał ich wcale a chcesz już po Nią jechać, dla mnie to dziwne...

chyba że masz potrzebę szybkiego wydania pieniędzy

Opublikowano

Opis super! Naprawdę wygląda że nie zdemontowali niczego co można spieniężyć.

Uważaj na ten Komis.

Nie raz przeglądałem tam przyczepki , nawet jak miałem swoją poczciwą - to tam stał szrot.

Pozdrawiam

Opublikowano

kolego _Siwy_ bardzo uparty jesteś i nie słuchasz za bardzo, parę osób w tym ja to napisało, że po jakości i rozmiarze tych zdjęć spodziewać się można po prostu zwykłej lipy.

przeczytałeś chociaż temat o tym sprzedawcy podlinkowany wyżej - bo ja tak - a nie mam zamiaru od niego wcale nic kupować?

jeśli ktoś daje takie zdjęcia to z ciebie jako kupującego jawnie kpi...

nie oczekuj nie naciskaj i wyciskaj, żeby każdy ci powiedział to i owo o przyczepie jak nawet nie załatwiłeś lepszej jakości zdjęć !

masz takie g... zdjęcia - czyli jakbyś nie miał ich wcale a chcesz już po Nią jechać, dla mnie to dziwne...

chyba że masz potrzebę szybkiego wydania pieniędzy

Uparty jestem to fakt, ale po rozdzielczości zdjęć trudno ocenić na plus i na minus to jak wróżenie z fusów. Temat o tym sprzedawcy czytałem, niemniej jednak chce sprawdzić do końca. I nie napisałem, że już jadę tylko zwróciłem się z prośbą do kogoś kto mieszka w pobliżu o sprawdzenie żeby nie gonić 350 km w jedną stronę. Przyczepa o której piszę ma kilka zalet na których mi zależy. Prosiłem jednego z forumowiczów o opisanie uszkodzeń które zauważył, bo sam napisał że takowe dostrzega....

Opublikowano

_Siwy_ Ty to dziwny jesteś ............ piszą Ci chłopaki że tani_kamping to są budy w stanie hm............ "z przeszlością" a Ty się upierasz że wad nie widać .................. no jak ma być widać jak qwa fotki są takiej a nie innej jakości.

Jak by fotki były takie: https://picasaweb.google.com/107097122935149007072/20100924?authkey=Gv1sRgCO_2y_6UuJuP3gE to by się dało oceniać. A w tym przypadku można oceniać na podstawie reputacji sprzedającego :-(

ps. Przykładowa buda z fotek nie jest już moją własnością więc przykład jest akademicki.

Opublikowano (edytowane)

_Siwy_ Ty to dziwny jesteś ............ piszą Ci chłopaki że tani_kamping to są budy w stanie hm............ "z przeszlością" a Ty się upierasz że wad nie widać .................. no jak ma być widać jak qwa fotki są takiej a nie innej jakości.

Jak by fotki były takie: https://picasaweb.go...CO_2y_6UuJuP3gE to by się dało oceniać. A w tym przypadku można oceniać na podstawie reputacji sprzedającego :-(

ps. Przykładowa buda z fotek nie jest już moją własnością więc przykład jest akademicki.

Nie upieram się tylko proszę o sprawdzenie...

dOBRA NIE WAŻNE

Temat zamknięty.

P.S. piszę jedno Wy czytacie drugie dziwne co?

Edytowane przez _Siwy_ (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

patrz ile dni to trwa a napisałeś kolego do sprzedawcy żeby przysłał Ci lepsze fotki/zrobił nowe jak zwał tak zwał ?przed wczoraj o tym napisałem dziś czy wczoraj dajesz dobre fotki i możemy rozmawiać o budce. nie ma problemu. poczyniłeś jakieś kroki w tej kwestii ?

Opublikowano

Kolejna próba odradzenia przyczepy skuteczna, gratuluję. Czytając ze zrozumieniem pierwszy post, łatwo można było zauważyć że _Siwy_ poszukuje kogoś z okolic Mielna kto mógł by zajechać i obejrzeć przyczepę dokładnie,( ... )

A jeśli nikt tam nie zamieszkuje to ma się tam przeprowadzić tylko po to by obejrzeć tę przyczepę ?

Nasze posty wynikają z wiedzy i znajomości dotyczącej tego sprzedającego i to wszystko !