Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie.

Czas ogłosić termin i miejsce naszego spotkania lokalnego, na który zapraszamy chętnych z całego kraju.

Na spotkaniu w Stopce ustaliliśmy, że

termin: 13-15 kwietnia 2012r

miejsce: Gołąbek k. Tucholi ( 53° 36' 49.29" N 17° 57' 24.52" E )

-Każdy uczestnik zlotu oraz spływu, przyjeżdża na własną odpowiedzialność.

-Zlot i spływ kajakowy jest nieformalny, nie ma organizatora, a jedynie niektóre osoby pomagają innym w uczestnictwie i służą radą.

-Każdy uczestnik odpowiada za siebie i swoją załogę.

-Każdy uczestnik rozlicza się sam z administracją pola namiotowego.

-Nie ma sztywnego planu spotkania, a jedynie luźne propozycje.

Nowiutkie pole namiotowe nad samą Brdą, w Borach Tucholskich, wybudowane z fundusz Unii.

Koszt pobytu 35 zł od zestawu. (To cena zlotowa, normalna 42 zł.)

Zdjęcia z wizji lokalnej jesienią

Możemy zrobić spływ kajakowy, zaczynając, lub kończąc w Gołąbku. Piękny odcinek Brdy (słynne Piekiełko)

Koszt od osoby 25 zł. (ale trwają negocjacje i poszukiwanie tańszego)

Byliśmy tu w 2009 roku na spływie

Super teren dla wycieczek rowerowych, m. in. przez Gołąbek prowadzi:

Więcej ścieżek

Proszę o dopisywanie w tym temacie znanych wam atrakcji w pobliżu. Liczę tutaj najbardziej na miejscowych, pomóżcie, pomożecie?!

Listę chętnych robię w osobnym temacie. Tutaj dyskusje o zlocie, atrakcje ciekawostki i propozycje ciekawego spędzenia czasu.

Trzeba też zaprojektować nalepkę, to wszystko tu.

-Każdy uczestnik zlotu oraz spływu, przyjeżdża na własną odpowiedzialność.

-Zlot i spływ kajakowy jest nieformalny, nie ma organizatora, a jedynie niektóre osoby pomagają innym w uczestnictwie i służą radą.

-Każdy uczestnik odpowiada za siebie i swoją załogę.

-Każdy uczestnik rozlicza się sam z administracją pola namiotowego.

A zapisy robimy tu LISTA

Edytowane przez tymar (wyświetl historię edycji)
  • Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam, jestem za i nawet za jeśli powstanie lista to nie jako z Automatu na nią proszę mnie wpisać.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Witam Mariusz :hej:

Pisałeś o pomoc miejscowych o jakiś ciekawych miejscach w okolicy ciekawe o kim myślałeś:yay:

może fojutowo, zapewne większość było tam ale warto odwiedzić. Z Gołąbka do fojutowa jest 18 km. mozna jechać rowerami jak ktos zabierze.

Opublikowano

Witam, o jeśli chodzi o rowerki to poproszę bliższe info :blagac: bo się zastanawiam czy zabierać rowerki czy nie :hmm: .

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

No właśnie ,co z rowerami?może bym przyspieszył myślenie nad produkcją uchwytu.Jesli będzie wycieczka rowerowa to dobrze,a jak nie to uchwyt już bedzie.A tak nie mam motywacji :lol: .

Opublikowano

Mysle że rowerki sie przydadzą, na jelenia wyspe albo na scieszkie zdrowia do woziwody to rowerem aku rat.

Irek montój uchwyt i zabieraj rowery.

Opublikowano

Rowerki koniecznie, tam jest płasko więc łatwo się jeździ, oznaczone szlaki turystyczne, aż się proszą żeby je poznać.

Ja chętnie wyruszę gdzieś rowerkiem.

Nawet sobie w ...stonce kupiłem specjalne mantki z wkładką napupa.gifhehe(1).gifhehe(1).gif

Opublikowano

Witajcie .

Dziękujemy za miłe spotkanie i do zobaczenia w Gołąbku.

To znaczy że mogę Was dopisać do listy?, ale ilu?

Opublikowano

My też rowerki zabieramy -także na jakąś krótką trase wyjedziemy -jeśli czas pozwoli.( już myśle nad jakimiś zawodami z wykorzystaniem rowerów)