Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przyjrzyj się tylnej ścianie w realu. Malowany pasek ma inny ocdcień - i to moze być kwestia oświetlenia - ale też się coś nie za bardzo zgrywa wysokością z bocznym paskiem. Jeśli to prawda, to być moze był naprawiany kiedyś tył. Wcale nie musi to przekreslać przyczepy - zależy ja był zrobiony (o ile był robiony).

Poproś jeszcze o zdjęcia lewego boku, bo prawy jest dwa razy, a lewy ??? Warto rzucić okiem na okolice łazienki, bo przy oknie od wewnątrz (pionowo) jest coś - tylko co? Zabrudzienie, albo coś powazniejszego. Bez zdjęcia nie dojdziesz.

Edytowane przez inhalt (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Tak poproś o więcej zdjęć szczególnie prawej strony, te były robione dawno

tzn. gdzieś w lato lub wcześniej i nie wiadomo jak długo jest już ogłaszana.

A najlepiej jak nie masz daleko to podjedź i sam zerknij do środka, a wtedy

możesz też porobić sam zdjęcia, jeżeli wszystko jest ok to sprzedający nie będzie

miał nic przeciwko temu.

Opublikowano (edytowane)

Przyjrzyj się tylnej ścianie w realu. Malowany pasek ma inny ocdcień - i to moze być kwestia oświetlenia - ale też się coś nie za bardzo zgrywa wysokością z bocznym paskiem. Jeśli to prawda, to być moze był naprawiany kiedyś tył. Wcale nie musi to przekreslać przyczepy - zależy ja był zrobiony (o ile był robiony).

Poproś jeszcze o zdjęcia lewego boku, bo prawy jest dwa razy, a lewy ??? Warto rzucić okiem na okolice łazienki, bo przy oknie od wewnątrz (pionowo) jest coś - tylko co? Zabrudzienie, albo coś powazniejszego. Bez zdjęcia nie dojdziesz.

W sumie to wszystkie paski z tyłu są wyblakłe - wydaje mi się, że po prostu tył był bardziej narażony na działanie promieni słonecznych. Oświetlenie tylne jest oryginalne, struktura tylnej blachy wygląda tak samo jak ta z boku. Przed wyjazdem poprosiłbym tylko o zdjęcie lewej strony ;)

Edytowane przez major (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Witam,

wpadł mi w oko taki burstnerek. czy forumowe głowy widzą na szybko jakieś mankamenty?

Po pierwsze jeśli będziesz ją oglądał koniecznie zajrzyj w rogi do przedniego schowka. Tam lubi zaciekać między zderzakiem, a przednią ścianą. Łatwe do naprawy jeśli nie zgniła już podłoga.

Wygląda, że nie ma pęknięć poszycia przy drzwiach, a to dobrze rokuje odnośnie reszty.

Kwestia pasków - te typy mogą tak mieć - u mnie też się nie licują :niewiem:

Natomiast w lewym tylnym rogu coś jest skopane z listwą narożną ale nie wiele widać na tych fotkach. Brak lewej strony.

Poza tym uszczelniana łazienka sylikonem - może tylko właściciel doszczelniał - trzeba być czujnym ...

Bardziej nie podoba mi się róg łazienki przy oknie ale to też chyba tylko w realu można zweryfikować :hmm:

Jeżeli chodzi o szczelność środka to jeśli nie była mechanicznie uszkodzona to jest duża szansa, że jest sucha niemniej przyjrzeć się trzeba wszystkiemu :hej:

Opublikowano

Zapytaj też, czy lodówka posiada z tyłu wentylatory pomocnicze (zewnętrznie jest tylko jedna kratka lodówki).

Opublikowano

Zapytaj też, czy lodówka posiada z tyłu wentylatory pomocnicze (zewnętrznie jest tylko jedna kratka lodówki).

Kratka dolna jest zapewne w podłodze. Nie spotkałem się by fabrycznie wentylatorki były montowane zamiast kratki, zaburzałoby to cyrkulację.

Opublikowano

Kratka dolna jest zapewne w podłodze. Nie spotkałem się by fabrycznie wentylatorki były montowane zamiast kratki, zaburzałoby to cyrkulację.

Kratka na bank jest w podłodze, a wentylatorki jak są to też raczej nie fabryczne więc ich brak nie będzie jakąś wadą. Wręcz może świadczyć o dobrej kondycji lodówki

Opublikowano

Kolega Olo był i oglądał. Lewy tył jest sztukowany na zakładkę. Podobno nie przecieka, ale moim zdaniem zakup na własne ryzyko.

Opublikowano

Kolega Olo był i oglądał. Lewy tył jest sztukowany na zakładkę. Podobno nie przecieka, ale moim zdaniem zakup na własne ryzyko.

czyli już wiemy dlaczego brakowało zdjęć lewej strony..