Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję dobrego serwisu lodówek Elektrolux - wersja 12V, 230V i gaz. Moja lodóweczka w przyczepie coś zaczyna mieć fochy i chciałbym ją sprawdzić a sam nie mam na to ani czasu ani warunków (np. do wymontowania). Interesuje mnie szczególnie Łódź i okolice.

Pozdrawiam wszystkich

kubryk1

Opublikowano

Spróbuj się dowiedzieć czegoś od nich może podpowiedzą coś: www.allcamp.pl e-mail: allcamp@allcamp.pl. Tel. 42 654 29 99. Tel. Obywatelska 133. Tel. 601329836

a jeśli nie to ja bym spróbował w jakimś serwisie elektroluxa może zdobędą jakieś instrukcje serwisowe i poradzą coś.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Podpinam się pod pytanie... czy wiadomo może coś na temat lodówek elektroluxa czy też serwisantów ??

Moja lodówka chłodzi jak jest zimno - cóż za wyczyn... oraz sam zamrażalnik, woda w nim nawet zamarza przy ustawieniu na 8... testowane tylko na 230v

Opublikowano

Witam!

Poszukuję dobrego serwisu lodówek Elektrolux - wersja 12V, 230V i gaz. Moja lodóweczka w przyczepie coś zaczyna mieć fochy i chciałbym ją sprawdzić a sam nie mam na to ani czasu ani warunków (np. do wymontowania). Interesuje mnie szczególnie Łódź i okolice.

Pozdrawiam wszystkich

kubryk1

ostatnio się reklamują w Łodzi ... ale przeglądu gazu z naklejka nie robią ...

"

Mam przyjemność zaprosić wszystkich do nowego sklepu i serwisu .

Od połowy marca uruchomimy największy sklep i profesjonalny serwis w Łodzi.

Serwis Caravaningowy połączony będzie z serwisem motoryzacyjnym i stacją diagnostyczną.

Będzie można pod jednym dachem:

naprawić i zainstalować (jak do tej pory) wszystkie urządzenia karawaningowe,

dokonać pełnego serwisu samochodowego campera,

sprawdzić zawieszenie i wszystkie podzespoły jezdne przyczepy,

zrobić przegląd rejestracyjny, oraz wszystkich urządzeń i instalacji w części mieszkalnej.

Nowa lokalizacja naszej firmy do były Polmozbyt

Łódź ul. Przybyszewskiego 199/205

Przy stacji benzynowej Statoil na przeciwko marketu Carrefour.

mapa google_________________

www.allCamp.pl -- Łódź "

Opublikowano

Witam!

Pozdrawiam wszystkich

kubryk1

a co sie dzieje z lodówką?

jakie objawy i na jakim zasilaniu się dzieją?

to samo się dzieje na 230V i na gazie czy tylko jednym z nich?

jaki to model lodówki i z ktorego roku/

Opublikowano

Witam!

Nie pamietam modelu (przyczepa stoi daleko od domu i nie moge w tej chwili sprawdzić) ale jest to Elektrolux RM....... Na 220 i na gazie zamrażalnik szybko sie obladza ale w komorze jest licho (chyba uszczelka drzwi). Natomiast na 12 V w czasie jazdy nawet zamrozona sie rozmraża i tu może byc wina przełącznika - wymaga czasem szturchnięcia aby zapaliła sie kontrolka. Myslę, że może w czasie jazdy i wstrząsów się rozłącza. I nie wiem czy można sie do niego dobrac bez wyciągania lodówki.

Dzieki za zainteresowanie

Pozdrwaiam Andrzej